Cookie- og Privatlivspolitik
'R.I.P.D.' får en trailer

'R.I.P.D.' får en trailer

'Men in Black' med Jeff Bridges og Ryan Reynolds?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Jeff Bridges skal nok ikke regne med at blive Oscar-nomineret for sin rolle som bævlende cowboybetjent i action-komedien 'R.I.P.D.' - der netop har fået sin første trailer.

Filmen, der låner en god portion af plottet fra Men in Black-trilogien, har desuden Ryan Reynolds i rollen som Bridges nye makker i The Rest In Peace Department, hvor afdøde politibetjente arbejder. Sammen skal de indhente de ånder, der nægter at forlade jorden… hvilket selvfølgelig er hårde løjer!
 
Kevin Bacon, Mary-Louise Parker og gode gamle James Hong (Blade Runner) er også at finde på rollelisten i Robert Schwentkes (Red, 2010) paranormale buddy-movie.

R.I.P.D. får dansk premiere den 8. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bastian Fab

det bliver en fed film god og amrikansk ;)

Christina Schou Willumsen

Hold da op - den ligger sig godt nok meget op af Men In Black. Både plottet med en aldrende garvet betjent, og den nye rookie, men også selve designet af deres hovedkontor, ligner rent stilmæssigt.
MEN, derfor ser den stadig aktionpræget og humorristisk ud :) Bridges er en super skuespiller, og tror at denne film enten kan falde hårdt til jorden, eller blive supergod med den rette portion selvironi :) Skal da ses

Bjerg

Den skal ses! Nok ikke i biografen, men den ser da for sjov og for actionpakket ud til at man bare kan glide let hen over den. :D

R.I.P.D!!!

Maria

Som Wayne siger, god blanding af MIB og Ghostbusters. I'm in!

Traileren ser sjov ud og med en dejlig portion action. Og så er Ryan Renolds en lækkerbisken. ;)

Wayne

Humor og action, i det rette mix vil altid være en fornøjelse. Vi er vel mere ude i en blanding af Ghostbusters OG Men in Black, temaet taget i betragtning?

Eva

Okay det kan godt være, at de låner lidt fra Men In Black, men det gør ikke, at den ser mindre sej ud. Jeg skal i hvert fald se den :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Det her er formentlig en god ting for Star Wars, mens det måske er skidt for Disney lige nu. Star Wars har brug for pauser.

5 timer siden
Jacob

Jeg er ikke overrasket at de tager den beslutning, men håber virkelig at de snart har lært lektien.

6 timer siden
Horsi

Rion Johnson har selv været ude og sige at han godt kan lide at lave film hvor den ene halvdel af publikum elsker det og den anden hader det.

8 timer siden
magicthe

Hej Stine

9 timer siden
CINEMANDRUP

Virkelig stærk bog og indtil videre har denne lille teaser trailer sat en god stemning. Håber den gør bogen ære.

10 timer siden

Aktive debatter