Cookie- og Privatlivspolitik
Quentin Tarantino planlægger trilogi

Quentin Tarantino planlægger trilogi

Efterfølger til 'Inglourious Basterds' og 'Django Unchained' på vej

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Quentin Tarantino vandt i går aftes en BAFTA for Bedste originale manuskript for 'Django Unchained'. I den forbindelse talte han til et pressemøde om, hvad hans planer for fremtidige film er.

Instruktøren afslørede, at han planlægger et nyt kapitel i sine omskrevninger af historiske begivenheder, der indtil nu indeholder Inglourious Basterds (Anden Verdenskrig) og 'Django Unchained' (slaveri i USA). Tarantino fortalte pressen:

- Dette tigger om at blive en trilogi, det tigger om en tredje film med dette tema. Jeg har ikke besluttet mig for, hvad det skal handle om endnu, men jeg ville ikke blive overrasket...

Hemmelighedsfulde Tarantino giver ikke meget information endnu, men det er bestemt interessante nyheder. Så er spørgsmålet bare, hvilken historisk begivenhed han tager under kærlig behandling denne gang?

Django Unchained er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrikuser/760926

Hold nu fast mand en fed film. Kender ingen andre filmskabere der kan beskrive en så gribende kærlighedshistorie og så pakke den ind i så meget vold og splatter og fastholde min interesse i 2,5 time hvorefter jeg slet ikke havde lyst til at forlade biografen så fed en følelse efterlod den.

The Other Account

'Inglourious Basterds' var glimrende og 'Django: Unchained' var fremragende. At Tarantino vælger at bygge videre på de to historier, lyder som en fornuftig ide!

Henriette

Han har tidligere luftet, at han ønskede at lave denne til en triologi - selvom Bill er død...!?
Jeg kunne godt tænke mig, at se hans vinkel på 9/11 og tiden herefter, med MAX sikkerhedsforanstaltninger i forb. med bla. blot at skulle igennem en lufthavn for at tage på ferie...Hvordan alle mennesker efterfølgende er blevet påvirket heraf. Gerne med Christoph Waltz i én af de bærende roller ;o)

Anonymuser/0

Vega Brothers , Pleeeeeease !!!!

Bjerg

Synes personligt Quentin laver de mest gennemførte film (indtil videre) når han beskæftiger sig med historiske begivenheder og giver dem en dosis Tarantino-madness! Misforstå mig ikke, jeg elsker næsten alle hans film, men jeg har følt med bedst underholdt under Inglorious og Django.

KARLIAH

...hans næste blir iflg imdb : kill bill 3, men la os nu se ;)... der er INTET i vejen med hævn film :-), de gir ham muligheden for at lege med sine yndlingsbeskæftigelser: .... ultravold, fede/skøre dialoger,seje karakterer & referencer til hans favorit genrer: brutal asiatisk action ( john woo, kurosawa, takeshi miike, ringo lam osv, barske westerns ( leone, peckinpah, hawks ), klassiske hævn film ( winner, scott, siegel osv ) & horror ( raimi, fulci, alexandre aja, argento osv ) ..... I say: " bring it on !!!! " quentin .... :-)

Pil

Læste dette på en webside, for et stykke tid siden. Den skulle måske hedder Killer Crows og er endnu en film om et hævntogt. Surprise surprise :)

Mads

Det lyder meget interessant at han vil lave en film mere hvor han omskriver historiske begivenheder. Jeg har ikke rigtig en anelse om hvad han kunne finde på at skrive om, men en ting er sikkert: Det kan kun blive godt! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter