Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver 'Hobbitten' en trilogi?

Bliver 'Hobbitten' en trilogi?

Peter Jackson går nu til filmselskabet med idéen

Stem op!
9
Stem ned!
-2
(reset)

Der har før været snak i krogene om, at 'Hobbitten' ikke bare skal filmatiseres til to dele, men i stedet være en fuldblods trilogi og dermed matche 'Ringenes Herre' i spilletid.

Fans har i forvejen været forvirrede over, at Peter Jackson overhovedet kunne lave to film, når man tænker på, at J.R.R. Tolkiens bogforlæg er endnu mindre end bare én af Ringenes Herre-bøgerne. Men to film er åbenbart ikke nok for instruktøren.

I et interview under Comic-Con i San Diego fortalte Peter Jackson om at dele Hobbitten: Ud og hjem igen (alias 'Hobbitten: del 2') op i to film:

"Det er en diskussion, vi har, ja. Vi taler bestemt med filmselskabet om noget af det materiale, vi ikke kan optage, og vi har spurgt dem, om vi kan filme lidt mere næste år. Jeg ved ikke, hvad der kommer ud af det, om det bliver extended editions eller hvad. Men de diskussioner varer ved."

Idéen er, at Jackson vil bruge en del materiale fra appendikserne til 'Ringenes Herre' og Tolkiens øvrige noter til at binde 'Hobbitten' og 'Ringenes Herre' sammen. Men om det bliver over tre film, er altså et længerevarende tovtræk mellem Jackson og Warner Bros.

Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december i år, og efterfølgeren 'Hobbitten: Ud og hjem igen' får premiere 13. december 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Ringenes Herre er i mine øjne, nogen af de bedste film der nogensinde er lavet. Og bliver The Hobbit-trilogien bare halvt så god, så er jeg yderst tilfreds. Bare man ser den første trailer er det tydeligt at hele atmosfæren og den visuelle side er ligeså magisk som den var tilbage i 2001.

Nu hvor Nolans Batman-trilogi er afsluttet, skal jeg jo have noget nyt at glæde mig til;)

Anonymuser/0

Line FS

Wow altså! Hvor er det fedt. Er så sindssyg spændt, elsker den måde det hele bliver bundet sammen på. Har seriøst store forventninger hvilket er farligt!
Jeg tror på han kan klare det, men man kan aldrig lade være med at blive lidt nervøs over om det bliver kvantitet i stedet for kvalitet.
Glæder mig helt enormt.
3 film? Det ville jo være helt vildt!! Men utrolig fantastisk hvis det skulle kunne holde! Der skal ihvertfald så en STOR mængde andre ting ind, end bare hvad der står i Hobbitten!

Christian

latterligt, tåbelig ide. Der er slet ikke nok materiale til tre film... Gaber allerede.

Brumbassenuser/117960

Der er masser i det extra materiale i de appendix, Tolkien har lavet til Hobbiten..

Der er også steder, der bliver hoppet rimmeligt hurtig over som uddybes i appendix, Bjørns hus og ophold der, mødet med Radegast og ophold hos ham, de fem hæres kamp, fangeskabet hos elverkongen Thranduil, noget mere om hvad der sket under rejsen til det ensom bjerg, hjemrejsen, ophold i Rivendell/kløverdal ude og hjem, hvad Gandalf lavet mens dvægene og Bilbo rejset vider. og meget andet..

så er bogen også så fyldt med tempo, og hopper at man må lave overgang ellers kommer filmen til at virket rodet, ( mødet med gandalf, dværgene, møde med trolene på bakketopen, ophold i rivendalh, goblien hulen, mødet med gollum, flugten fra gobienhulen, mødet med ulven, ørnen der redder bilbo, gandalf og dværgen, bjørn, gandalf farvel, skoven med edderkopperne og skovelverne, fangeskabet, sømænden, det ensombjerg, de to mødet med smaug, lukket inde i bjerget, smaugs død, bilbo der giver bjerges hjerte, de fem hærs kamp, hjemrejsen...

De ca. 3t. som hver af Lord of the Rings film vare, var heller ikke nok, her er meget af indhold i bogen klippet ud, fx en af Tolkiens ynglings personer Tom Bombadil som redder Merry and Pippin fra old man pillow, giver dem sværet der besejer heksekonge de er et stykke tid hos Tom Bombadil og hans kone - Radagast the Brown som er ham der sender dyr af sted for at finde Gandalf -- og finder ham på Orthanc, hvor efter han sender ørnen ud for at rede Gandalf...

Tro det er det de vil undgå her.. der er vel nok martriale til ca. otte timer film, hvilke er lidt meget til to film..

S. Rico

Kombinationen af Jackson og Tolkien kan kun blive en succes. Om han så fylder filmene med 4 timers ekstra panoreringer over Midgårds landskaber, så vil det også være magisk at se på.

Jeff

I don’t think there’s enough in the book for a trilogy. I understood 2, as there is a lot referred to in the book, which I’m sure Jackson will expand on, but 3 seems a bit much. Then again, Jackson is a wizard, so if he thinks 3 he’ll probably make it work.
As long as they’re good films I don’t care so much and if they’re in the LOTR league, then I’ll be ecstatic.

RasmusHeby

Peter Jacksons idé med en tredje film er faktisk at tage en masse ekstra materiale fra Tolkiens univers og evt. filme noget mere for at skabe en forbindelse mellem Hobbiten og Ringenes Herre.

Så hvis der bliver lavet en tredje film, kommer det ikke til at gå ud over historien i Hobbitten. Det bliver bare en forlængelse af fortællingen.

Natasha

Det kunne godt fungere. Peter Jackson ved hvad han gør men det kommer jo an på hvordan de vil gøre det.

Danieluser/178270

sorry men det lyder som om at PJ er ude efter penge for en biografbilet mere. The Fellowship kunne sagens dumpe 30 minuttersspilletid og The return of the king kunne snildt skære dens 45 minutters slutning ned til 20 og få det hele med....håber ikke PJ vælger den vej som Harry potter og Twiligt valgte.
og hvs han kun udgiver hobbiten i 3D så tror jeg at jeg boykotter den.
men glæder mig til at se den i 2D :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

4 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

4 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter