Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer - Total Recall

Første trailer - Total Recall

Er Colin Farrells minder ægte?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Fabriksarbejderen Douglas Quaid (Colin Farrell) kan ikke modstå fristelsen, da et firma ved navn Rekall lover at kunne gøre drømme til virkelige minder og dermed komme på den bedste ferie nogensinde.

For Quaid er drømmen om at være superspion vældigt tillokkende, men noget går galt i den tekniske proces, og pludselig ved Quaid ikke længere, hvad der er virkeligt og fantasi.

Den nye version af Philip K. Dicks novelle ser mere mørk og er selvfølgelig flottere end Schwarzenegger-filmen fra 1990. Og traileren byder på masser af action og special effects.

Ud over Farrell finder vi også Kate Beckinsale, Bill Nighy og Jessica Biel på rollelisten.

Total Recall får dansk premiere den 9. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicklasuser/233649

Prøv at sammenligne den her plakat med Source Code plakaten, og se hvor meget de ligner hinanden.!

The Other Account

Filmen ser blæret ud, med alle de hæsblæsende øjeblikke og de gode skuespillere. Det ser ud til at Colin Farrell også kan klare at være med i en action science fiction thriller!

Christianuser/840534

Well...Omend jeg rent principielt ikke er tilhænger af at lave en ny version af Total Recal endnu, så vil jeg dog give traileren her at filmen ser ganske vellykket ud. Om Colin Farrell så kan spille skuespil eller ej (er han reelt værre end Arnold fra dengang...?) kan man så debattere, men frag it. Jeg vil ikke udelukke at den får en chance når den kommer. Omend jeg håber de har forbedret historien lidt siden sidst. Det vil være ærgeligt, hvis de bare har ændret i grafikken og lidt i replikkerne. For så god var Total Recall med Arnold sgu' heller ikke *G*

Christian

...så ser den sgu alligevel bedre ud end jeg lige havde regnet med! PIS! Man remaker sgu ikke Arnold Schwarzenegger og instruktør Paul Verhoeven... Men nuvel. If you can't beat em' - join them. Kan godt være den skal ses alligevel.

S. Rico

...og så ser det ud til at der er lånt lidt stormtroopers designs fra Star Wars.

Anonymuser/0

Colin Farrell er ikke særlig god skuespiller. Der er noget ved hans mimik, lige som Nicolas Cage. Denne film endnu en bevis på det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

1 time siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

23 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter