Cookie- og Privatlivspolitik
Mere Transformers fra Michael Bay?

Mere Transformers fra Michael Bay?

Instruktøren vender måske tilbage

Stem op!
10
Stem ned!
-2
(reset)

Transformers-filmene er én af de mest kommercielt succesfulde trilogier i historien, og nu kan Michael Bay være på vej til at instruere sin fjerde film om de stridige robotter.

En fjerde Transformers-film fra instruktøren er dog på ingen måde overraskende, og selvom han tidligere har afvist at vende tilbage til serien, kommer rygtet ikke som noget chok.

Penge er trods alt stadig penge, og da filmen formentlig vil få et gigantisk budget, får Michael Bay mulighed for at overgå sig selv og sprænge endnu mere i luften end sædvanligt.

Til gengæld har Shia LaBeouf afvist at gentage sin hovedrolle som Sam Witwicky, selvom meget kan ske endnu. Skuespilleren har tidligere kritiseret Indiana Jones 4 men har i mellemtiden sagt ja til en femte film i selskab med Harrison Ford.

’Transformers 4’ vil tidligst få premiere i 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
RasmusHeby

På trods af at jeg elsker de tre Transformers film så tvivler jeg ret meget på at det ville være en god idé med en fjerde film. Tror virkelig ikke på at de kan få mere ud af historien, som egentlig også sluttede i film nummer 3.

Den eneste mulighed de har for at lave en ny Transformers film, og lave den vellykket, vil være at lave en prequel med fokus på kampene mellem Decepticon'erne og Autobot'erne på Cybertron.

Daviduser/793307

Det er bare typisk Hollywood, at forsætte de gode episke trilogier og ødelægge det på denne her måde, men Hollywood tænker at hvis der er penge i filmen, så er det vigtigere end historien. Det er til at græde over, men det er jo typisk Hollywood, men hvis Michael Bay siger ja til at instruere en 4 film bliver jeg skuffet. Selv om jeg synes, at transformer filmene kunne have været bedre, er det alligevel en fantastisk fortælling og synes den tredje film kommer med en konklusion, en slutning på det hele. Så jeg ser ikke frem til en film nummer 4 af transformer:(

michael

jeg elsker transformer filmene, men når der kommer flere brag, flere kampe og mere action, mister de altså også af noget af den nærhed, den forståelse og indblik, selve historien, bag hver robot, du får ikke rigtig deres detaljer at se fordi det hele går for hurtigt.

plus har været en smule skuffet over boss kampene i de sidste to film. hvis han går med på en ny, må vi håbe vi får noget nyt at se

Ellauser/948153

Yay, more action, more fun!!
Glæder mig til den utæmmede action de høje brag og selvfølgelig angsten for, at filmen bare ikke må slutte.
Jeg tror det vil være et stort triumpf, og folk vil glæde sig gevaldig meget..
TRANSFORMERS - I LIKE.

Christian

De film er jo seriøst lige til at lukke op og ligge en ordentlig dej på!

"Michael Bay is the king of blowing shit up"... Ja, og James Cameron "is the King of the World!"... Kan du eventuelt se forskellen hr. Bay? At sprænge ting i luften er satme et talent, det må man sige. Fantastisk bedrift...

Transformers filmene kunne have været psyko meget bedre end det skrald de endte op med at være. Karakterene er hule, falske, intetsigende (på nær en charmerende Shia LeBouf). Man er røv ligeglad med hvad der sker med dem, for de er alle så fake i deres opsætning at det gør helt ondt i maven. Er jeg den eneste som synes de der comedy-wanna-be forældre af Sam's er fuldstændig latterlige? Kan en eller anden ikke plante et solidt skud med en shotgun, direkte i bolden på hende moren der, for hun er sgu da for neder! Humoren er tåbelig og cheesy. Intet er på spil i filmene. Michael Bay kaster om sig med CGI robotter, som helt utroligt skræmmende har MERE personlighed end filmenes menneskelige karaktere. CGI robotter var kun fascinerende det første kvarter. Han plastrer filmene til med tåbelige og totalt over toppen action sekvenser, som både er langtrukne såvel som røv_kedelige. Manden har ingen struktur (længere), ingen opbygning og ingen historie!

Lad nu for fanden denne franchise DØ! Den er uduelig, Uintelligent og komplet åndssvag. Bay skulle betale OS penge for at se det gylle, ikke den anden vej omkring. Vi
har lidt nok!

PS: Man kunne for i øvrigt få en fantastisk dialog op og køre over dette eksakt emne... Så istedet for at give jeres passive og intetsigende "thumbs DOWN", hva' med så istedet og deltage i snakken og rent faktisk SKRIVE jeres tanker ned og lad os så se om I rent faktisk kan danne mening for hvorfor denne franchise styrer for hårdt? At give fingre ned ad er uhyggeligt let at gøre. Men har du ikke en reel og logisk mening at bakke det op med, så er den finger jo virkelig fesen. Træd nu op til pladen... Lad os høre fra nogle Transformers fans...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

7 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

14 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

15 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

17 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

18 timer siden

Aktive debatter