Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra 'Twilight: Breaking Dawn - del 1'

Første billede fra 'Twilight: Breaking Dawn - del 1'

Bella & Edward gets it on

Stem op!
37
Stem ned!
-3
(reset)
Vores Twilight-ekspert er ikke på kontoret i dag, men derfor kan vi jo godt præsentere det første rigtige billede fra Breaking Dawn - del 1.

Uden at have læst bøgerne tør vi godt love, at billedet næppe er en plot spoiler, da Bella Swan og Edward Cullen har brugt de forrige tre film på at kysse hinanden eller forsøge derpå.

Både ’The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1 & 2’ er instrueret af Bill Condon (Dreamgirls), og den første film kan ses i biografen fra den 17. november.

Breaking Dawn - del 1

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kongstad

GLÆDER MIG BARE SÅ MEGET OG ER ROBERT PATTINSON OG KRISTEN STEWART KÆRESTER ELLER HVAD BLIVER BARE SÅ FORVIRREDE FOR ALLE SIGER JA OG NEJ HEHE <3 <3 <3 <3

Kongstad

GLÆDER MIG HELT VILDT ;) <3 <3 <3

Louise

altså helt ærligt.. hvem vil ikke se Edward i "action" .. han er da så hot.. og bliver pænere og pænere med filmene.. (vil indrømme at du også kunne være dejligt hvis Jacob lige gav en lille smagsprøve også! UF! )

Ida L.user/14155

Det er altså ikke det første rigtige billede fra filmen som de skriver.

Andrea

First of all, nogle af de kommentarer om Bella der er en fræk lille sag EPIC *griner* - nåmen, håber sku ikke de censurerer for meget, bella&edward der har det sjovt får sku altid míg til at grine! helt ærligt, bella ligner en mongol på det billede, men eddie er hooooot *savler* hæh. sorry kristen, du sku god nok. men, de er så svage i usa "det er for meget, det skal censureres!" :( sucks. (n)' men glæder mig til at se jacob. håber dog at de dropper al det voks, det fungerer altså ikke!

Dotpau

Jeg kunne ikke være mere enig med Maria, Patricia LÆS DEM!
Jeg er spændt på hvad de gør ved den sexscene, for den er jo ikke engang beskrevet i bogen. Med hensyn til de scener glæder jeg mig nok mest til der hvor sengen er smadret, og alle dun bare ligger over det hele fra puden og sådan... haha Det bliver da for fedt.
Til gengæld vil jeg nu sige at den scene jeg glæder mig ALLERMEST til, er nok scenen hvor Bella føder. Den tror jeg er brutal.

Cowfoot_pengiuser/13595

Kristen Steward skal skiftes ud med Jesse Jane og Edward Cullen skal skiftes ud med en dildo. Så er vi ved at være der.

Twilight fan !

argh jeg skal bare se filmen, glæder mig sygt meget til at se edward, den bliver bare så fantastisk!

Mariauser/562663

Patricia; læs dem. Det er slet ikke til diskussion. Filmene er ikke NÆR så gode som bøgerne. Jeg blev først rigtig fan, efter jeg havde læst bøgerne. Det er længe siden nu, og jeg er ikke ligeså stor fan længere, men det er stadig utroligt, hvad en reminder om Edward og Bellas kærlighed kan gøre ved mig, og det forstår man først RIGTIGT, når man har læst dem. Så gør det, og du vil ikke fortryde det. Jeg har stadig ikke fortrudt, at jeg har læst dem alle sammen flere gange, og de vil betyde meget for mig hele mit liv, selvom jeg ikke er så stor en fan længere.
- Og hvis du er god til engelsk, så læst dem på de, for den danske udgave er ret fesen... ;)

Camilla

You do her, Edward, and you do her good..!!! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter