Cookie- og Privatlivspolitik
Genindspilningen af 'Total Recall' begynder til marts

Genindspilningen af 'Total Recall' begynder til marts

Colin Farrell går i Schwarzeneggers fodspor

Stem op!
10
Stem ned!
-8
(reset)
Paul Verhoevens Total Recall fra 1990 skal genindspilles, og optagelserne begynder til marts.

Denne gang skal Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4.0) instruere science fiction-fortællingen om en mindre vellykket ferie på Mars, og Colin Farrell overtager Arnolds Schwarzeneggers hovedrolle som Douglas Quaid.

Originalen, der også havde Sharon Stone på rollelisten, blev indspillet for 50 millioner dollars. Budgettet til genindspilningen er (if. Total Film) 200 millioner dollars.

Spørgmålet er, om et markant større budget er nok til at genskabe kemien fra Verhoevens satiriske, blodige og særdeles vellykkede originalversion?

’Total Recall’ får premiere i 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Chrina

Det er da fuldstændig hul i hovedet. De dræber klassiker på klassiker for en lille krone skyld. Hvad med bare at vise dem i bio igen.
Nogle burde slå dem hård i hovedet og sige tag jer sammen!

Selvjustitsministeruser/774336

Er det ikke bogen/novellen som skal filmatiseres igen, og ikke et decideret remake af Total Recall?
Jeg tror det kan blive spændende, med et nyt forsøg, da jeg har hørt at Total Recall ikke helt følger den originale historie. Men det bliver nok ikke bedre en Total Recall.

Wolfmanjack

at skifte arnold ud med den feminite narrøv til colin farrell de kan sku da kun smadre en epiv film.

Christian

At genindspille "Total Recall" uden Anold, ville være det samme som at genindspille "Beverly Hills Cop" uden Eddie Murphy... Det giver INGEN MENING!

majbritt

jEG HOLDER OGSÅ MEGET AF FILMEN. JEG BOEDE I USA I MANGE ÅR OG SÅ DEN DEROVER MANGE GANGE. AMERIKANERNE HOLDER OGSÅ MEGET AF FILMEN SKAL JEG FORTÆLLE JER, OG DEN ER MERE ELLER MINDRE BLEVET TIL EN KLASSIKER. DET ER SIMPELTHEN SYND OG SKAM AT EN NY VERSION BLIVER LAVET. SOM EN HER I KOMMENTARERNE TIDLIGERE SAGDE, DER ER OG BLIVER KUN EN DOUGLAS QUAID... DET ER VIRKELIGT EN SKAM AT ØDELÆGGE EN KLASSIKER AF DENNE KALIBER VED AT TRO AT DEN KAN VÆKKES TIL LIVE.

BosseFreak

Epic Fail!

Sanne

”Total Recall” er en af mine favoritfilm så svaret er: Der findes kun en Douglas Quaid / Hauser og det er Arnold Schwarzenegger.

Christian

Er Arnold med!!? Nej! Så er den sag lukket. Han VAR Total Recall.

Evauser/224315

- Der er jo ikke mere at sige til det, er der?

Kim

Jeg er fuldstændig enig med "Herculadedrik" ! Det er en virkelig dårlig trend, at man er begyndt at spekulere i at genindspille succeser fra tidligere tider ! Ud over at resultatet næsten er garanteret dårligere end det originale, så er det også virkelig dårlig stil at genindspille, bare fordi man tror at én gang succes nødvendigvis må være lig med endnu engang succes dvs. det gøres KUN for ønsket om flere penge og ikke andet ! Det er sgu ikke dét vi biografgængere gerne vil ha' !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

1 dag siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

1 dag siden

Aktive debatter