15 år senere: Hollywood-stjerne vender endelig tilbage i sin Marvel-rolle

Flere velkendte ansigter samles i 'Captain America 4'
Billede
(© The Incredible Hulk / UIP)

I sidste uge begyndte optagelserne på den fjerde Captain America-film, der denne gang ser Sam Wilson – bedre kendt som The Falcon – iklæde sig det ikoniske Captain America-skjold, som han overtog i The Falcon and The Winter Soldier.

Udover Anthony Mackie i titelrollen vender et par andre velkendte ansigter tilbage i Captain America: New World Order. Både Danny Ramirez og Carl Lumbly, der havde deres MCU-debut i Disney+-serien, genoptager deres roller som henholdsvis Joaquin Torres og Isaiah Bradley.

Filmen byder dog også på tilbagevendende karakterer fra tidligere Marvel-film, og især en af dem er ret overraskende. The Hollywood Reporter kan nemlig bekræfte, at Liv Tyler vender tilbage som Betty Ross, datteren af General Thaddeus “Thunderbolt” Ross og Bruce Banners ekskæreste, som vi ikke har set siden The Incredible Hulk i 2008.

Betty havde en mindre rolle i animationsserien What If...? i 2021, men det er første gang siden karakterens debut, at Liv Tyler igen skal portrættere videnskabskvinden. Den 45-årige stjerne er dog ikke den eneste skuespiller, der medvirker i den kommende film efter en MCU-pause på 15 år.

 

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor sagde han ja til Marvel-rolle

Tim Blake Nelson vender nemlig tilbage som Samuel Sterns, der også sidst blev set i 'The Incredible Hulk'. Her så vi ham blive inficeret af Bruce Banners blod og langsomt udvikle sig til superskurken The Leader, men vi har intet set til karakteren siden. Fans har ventet på forløsning på dén plottråd i 15 år, men nu ser det ud til, at vi endelig får svar på nogle af vores spørgsmål.

Endeligt bringer 'Captain America: New World Order' også en af de mest ikoniske Hollywood-stjerner ind i MCU. Harrison Ford overtager nemlig rollen som General Ross, Betty Ross’ far, der tidligere er blevet spillet af William Hurt, der gik bort den 13. marts sidste år. Hurt spillede rollen i en række MCU-film, startende med 'The Incredible Hulk' og senest i Black Widow.

'Captain America: New World Order' får premiere den 2. maj 2024.