Cookie- og Privatlivspolitik

Alicia Vikander er kampklar som Lara Croft

Kom med bag scenerne på Tomb Raider

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Det klassiske computerspil ’Tomb Raider’ finder vej til biografen i den nye film af samme navn. Det er svenske Alicia Vikander, der indtager den legendariske rolle som Lara Croft i en slags oprindelsehistorie.

Du kan med denne feature komme med en kort tur bag scenerne, hvor Alicia Vikander leder an. Hun fortæller bl.a., hvordan hun helt fra barnsben gerne har villet være med i et stort action-eventyr – og presse sig selv fysisk. Det må man sige, at hun har fået lov til.

Således ser man hende med skarptskåret sixpack både lave push-ups og vovede spring samt slå på tæven og kæmpe mod vandmasserne under et voldsomt skibbrud.

Vi møder også et par af Alicia Vikanders medspillere, der roser hende for netop hendes kampgejst og ukuelighed. Bl.a. Daniel Wu, der spiller skibskaptajnen Lu Ren, videre til Dominic West, som er den forsvundne far til Lara Croft samt filmens skurk i skikkelse af Walter Goggins.

Tomb Raider har premiere torsdag den 15. marts – du finder dine billetter her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter