Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til Idealisten

Sagen om Thule-basen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Danske, politiske thrillers er der ikke mange af, men nu ser det ud til, at Kongekabale får en værdig arvtager i den nye Idealisten. Traileren lover i hvert fald godt for filmen.

'Idealisten' er baseret på en sand historie om journalisten Poul Brink, der kommer på sporet af sandheden om et nedstyrtet fly på Grønland nær den amerikanske Thule Air Base.

Sagen viser sig at være farligere end først antaget, og da først Brink får gravet godt og grundigt i den, peger sporene i retning af den amerikanske regerings absolutte top.

Peter Plaugborg (Kvinden i buret) spiller Brink, og i birollerne ses bl.a. Søren Malling, Jens Albinus og Thomas Bo Larsen.

Idealisten får premiere den 9. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bettina

Peter Plauborg er og bliver en fantastisk skuespiller, så uanset hvad, så kan han spille den film hjem pga sit kæmpe talent. Om filen er velskrevet eller ej så bliver det ikke kedeligt at se Den

Bjarke

Jeg holder meget af Den Kolde Krig som historisk periode, så jeg ser frem til denne film. Mens traileren ser spændende ud, så er der desværre også en risiko for, at filmen bliver en gennemsnitlig thriller, som vi har set dem så mange gange før. Nu får vi at se, jeg vil i hvert fald gerne se den.

Wayne

Se evt. min og andres anmeldelser her på Kino:

http://www.kino.dk/film/i/id/idealisten

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.