Star Wars: The Last Jedi

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
13.12.2017
Originaltitel: 
Star Wars: The Last Jedi
Versioner: se alle
3D, 2D

Buzz-o-meter

Resumé

Filmen 'Star Wars: The Last Jedi' er det næste kapitel i Star Wars-sagaen og fortsætter fra Star Wars: The Force Awakens.

Science fiction-filmen er instrueret af manden bag Looper.

Mere omtale af 'Star Wars: The Last Jedi' følger...

Alexander picture
Alexander 8 uger siden

Jedi - i flertal....

Er man lidt vaks og kigger på de foreløbige plakater til filmen, fra f.eks. Tyskland og Frankrig, så er der her et fingerpeg om, at der tales om Jedi - i flertal... ;-) (Die Letzten Jedi) og (Les Derniers Jedi)

Wayne picture
Wayne 10 uger siden

Fed titel.

Lidt i stil med den sidste Mohikaner. Det henviser vel bare til at Luke, lige nu, er den sidste Jedi. Men det udelukker ikke at der kan komme flere.

iqbal picture
iqbal 13 uger siden

The Last Jedi (forsat)

Jeg håber bare at Disney prøver noget nyt. Synes vi mangler flere scener af den mørke side. Kunne være så fedt at se Snoke og Kylo kæmpe side om side, hvor Snoke virker som en mentor, mens Kylo adlyder en hver ordre, alt imens han planlægger hvordan han en dag skal dræbe Snoke og selv blive Sith fyrste.

Synes vi har hørt så meget om reglen med at der kun kan være to Sith af gangen, og hvordan lærlingen skal blive bedre end mesteren og ende med at dræbe sin mester. Men hverken Maul, Dooku eller Greivious prøvede at dræbe Sidious? Vader er mere realistisk, da han hele tiden fortæller Luke at de sammen skal dræbe Sidious.

Ellers håber jeg at Luke bliver en af de bedste jedi, da han er trænet er af Yoda og Obiwan, også er han søn af Anakin og Kylo's første mentor. Håber bare at Luke overlever hele trilogien, da mentorer oftest dør (fx Qui Gon og Obiwan).

Ligegyldig hvad, så bliver episode 8 årets film uden tvivl! :)

Anders picture
Anders   →   iqbal 8 uger siden

Er Snoke og Kylo Ren Siths?

Indtil videre er der ikke noget, der tyder på at Snoke og Ren er en del af Sith. Tværtimod synes The Knights of Ren at gøre op med "The Rule of Two". Så det ville være højest overraskende, hvis historien tog en sådan drejning.

iqbal picture
iqbal   →   Anders 7 uger siden

God pointe

Ved ikke om det bliver sagt direkte at de er Sith. Håber jeg lidt at de er. Men du kommer med en god pointe. Det kan godt være at de er en del af noget nyt og større.

iqbal picture
iqbal 13 uger siden

The Last Jedi

Titlen kan betyde mange ting. Måske er Rey den sidste Jedi? Måske er Luke den sidste jedi og Rey bliver til noget andet? Måske er det jedi i flertal? Måske har det noget at gøre med titlen fra episode 7? (The force awakens the last jedi).

Siden vi har med Disney at gøre, og fordi episode 7 var direkte kopi af episode 4, så er det visse ting som sker med garanti i episode 8:
1: Luke træner Rey
2: Kylo Ren's træning fuldføres og han sendes på sin første mission med The Knights of Ren
3: Luke dør. Enten af Kylo eller Snoke, hvis de kan finde Luke ...
4: Snoke laver en ny plan om at overtage galaksen
5: Det afsløres at Rey og Kylo er relateret på en eller anden måde
6: Finn vil være under behandling og genoptræning det meste af tiden
7: Kylo vs Rey runde 2. Den her gang vinder Kylo og en af dem mister en hånd

Bruno picture
Bruno 16 uger siden

Bruno

Mit største ønske er, at Disney vælger at filmatisere den første republiks fødsel, Jedi-ordenens (og Sith-ordenens) opståen og de første, voldsomme kampe der rasede mellem tusinder af Jedier og ligeledes tusinder af Sith-fyrster, indtil Sith-ordenen blev omstruktureret med kun to ad gangen; en mester og en lærling.
Det er en fantastisk historie der ligger i dette tidsrum, op til 25.000 år BBY.

Nikolaj picture
Nikolaj 1 år siden

Puhh der er lang tid til

Heldigvis får vi en Spinn-off i mellemtiden. For ellers havde tiden været uendelig lang, især da man ligesom bare gerne ville have fortsættelsen at vide med det samme, især nu efter slutningen på The force Awakens, som bare var genial. Men som også gør det mere irriterende, at fortsættelsen først kommer i år 2017.

Jeg har en lille teori om, som rygterne siger, at Supreme leader Snoke faktisk kunne være Darth Plagueis. Han kunne godt ligne ham. Spørgsmålet er bare om, hvordan han har kunne redde sig selv fra døden. Selvfølgelig havde han en kraft til, at redde andre. Men at kunne redde sig selv fra døden, er lige en større klump. Da man ligesom er død i forvejen.

Uanset hvad, så bliver det fedt, at se fortsættelsen. Jeg tror, at den bliver længere en The force Awakens. Og jeg tror, at den kommer til at forbinde fortidens historier med de nye. Og jeg tror vi for et chok mere, lige som i Empire og den forrige.

Dennis picture
Dennis 1 år siden

JEG SKAL SE EPISODE VIII

Efter at have set Episode 7, så er der så mange spørgsmål, man bare venter på at få besvaret i næste film!

Og heldigvis er der kun 1½ år til det næste kapital! Yay!
Og i mellemtiden har vi Rogue One på vej!

Jeg syntes Looper var mega fed! Så jeg håber på ligeså god storytelling i denne film! Der er i hvert fald behov for såkaldt character development, background story og (mere) originalitet i forhold til plottet. Så bliver denne film EPIC!

Ligesom Episode 7 nu sammenlignes med Episode 4, tror jeg på, at Episode 8 bliver den nye Empire Strikes Back.

No pressure! :-)

Wayne picture
Wayne 1 år siden

Jeg havde gættet mig til lidt af handlingen i VII

Da jeg så at der manglede en vigtig karakter på rollelisten til VIII. Og fra den oprindelige Canon vidste jeg at man kunne have valgt at bruge historien om Han Solo's og Leia's søn som var faldet til den mørke side.

Mærkeligere ting er sket før i Star Wars - men vi får næppe en genoplivning at se - selvom det er en del af sjælen i serien som døde.

Vi skal selvfølgelig se træning af Rey - udført af Luke. Og så skal vi også se mere kamp mellem Kylo Ren og Rey - som viser sig at være søskende (mit gæt). Og så kunne man vel forestille sig en romance mellem Rey og Poe Dameron?

Men forhåbentlig ikke flere "Dødsstjerner" som skal udslettes i sidste øjeblik - det vil næsten ikke være til at bære.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film