Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Homecoming

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og intens, actionpræget grundstemning. Filmen indeholder adskillige actionscener med slagsmål, skyderier, eksplosioner og andre situationer, hvor personer er i stor fare. I en scene ses en figur blive opløst til atomer og i en anden længere sekvens er en flok angste mennesker i overhængende fare for at falde i døden fra stor højde. Da handlingen dog foregår i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonen klarer sig uden at komme alvorligt til skade og da de dramatiske scener ikke er decideret udpenslede, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
06.07.2017
Originaltitel: 
Spider-Man: Homecoming
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
Billetter

Resumé

Superheltefilmen 'Spider-Man: Homecoming' fortsætter, hvor Captain America: Civil War slap. Peter Parker er først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager.

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers, men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

'Spider-Man: Homecoming' er en ny begyndelse for den netsvingende tegneseriehelt, der allerede har to filmiske universer bag sig. Forskellen er denne gang bl.a., at Peter Parker allerede ER blevet bidt af en edderkop, og at han er yngre end de tidligere inkarnationer spillet af Tobey Maguire og Andrew Garfield.

Samtidig er det første gang på film, at Spider-Man optræder side om side med Marvel-heltene The Avengers, og det betyder, at den nye hovedrolle Tom Holland vender tilbage i flere kommende film, både Avengers: Infinity War og en direkte efterfølger til 'Homecoming'. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmen er en af de mest underholdende superheltefilm, der længe er set ..." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... 'Spider-Man: Homecoming' [er] en velkommen fornyelse/genfortælling. Således er balancen imellem spænding og komik perfekt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Når superskurken Vulture [...] spilles af Michael Keaton kan det ikke gå helt galt, skulle man mene. Det gør det da heller ikke. Men rigtig godt bliver det desværre heller ikke." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det klæder Marvel-universet at rykke ned på jorden [...] det er rigtigt set at fremhæve Spider-Man-figurens almindelighed og give ham en modstander af samme støbning." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Action nok. Men trods træg optakt og forlænget spilletid alt for lidt dramatisk opbygning til det ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

Individet

En spidermans film der både er interessant og god. Jeg har det også med, at Spidermans filmene bliver bedre og bedre. Med skuffelserne fra de gamle, hvor the Amazing Spiderman var bedre kunne Homecoming komme og sætte de andre på plads.
Filmen handlede om Peter Parker også kendt som Spiderman, der lige er vendt hjem fra kampen mod Captain America. Peter syntes så, at byen er blevet kedeligt. Der er ikke folk der er kriminelle til at han kan komme og redde. Samtidig venter han på at Tony Stark, Iron man, ringer til ham, for at få hjælp. En dag ser Peter noget mystisk, hvor han finder ud af, at en mand, har et våben som han misbruger og har nogle planer, som Spiderman må finde ud af, hvad er og sætte en stopper for det.
Som sagt er Spiderman homecoming ifølge mig den bedste Spiderman film, jeg har set. Den følger med i det store univers, som Marvel har lavet. Så vi håber at Spiderman kommer med i The avengers. Jeg havde frygtet lidt, fordi jeg havde set traileren, at Ironman havde en større rolle end han havde. At han ville stjæle hele billedet for Spiderman. Men det gjorde han ikke.
Så er Spiderman også en superheltefilm, hvor den har det negative ved at være superhelt. Det havde jeg manglet i nogle andre superhelte film.
Skuespillet manglede jeg dog lidt mere af. Tom Holland, der spillede Spiderman spillede godt, men det var nok også det. Altså det var godt skuespil, men jeg manglede lidt mere i det.
Men ellers en god superheltefilm og gerne flere af sådan nogle.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Trine

Kan helt klart anbefales!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Amir

I wasn't sure if I should watch this movie at first. I couldn't expect much from a remake of a remake only within 10 year period. But I eventually decided to watch this one, and it didn't disappoint.

The first Spiderman was likeable, somehow cheesy with today's standard, but with some memorable moments. The first remake was just OK, with good CGI scense, but forgetable at the end.

This one however, has bests of the two previous movies. It is easy to connect and sympahtize with the main characters (even with the villan), and it doens't take itself seriously at all, but at the same time, it is well-made with eye-catching effects that faithfully serve the story rather than show off. But most importantly it offers a fresh interpretation of the Spiderstory. I also liked filmmakers attempt to take in some of today's audience expectation in involoving some sensitive ethnical concerns in the movie.

I would definitely watch the sequels and I recommend you watchin it on big screen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
maiauser/505959

Den var sådan set meget god,underholdende, men manglede Spiderman sjælen. Der var mange gode scener,men det meste var temmelig overfladisk aktion, og larm. Fortryder ikke jeg så den,men det er en af den slags ,man kun ser en gang. Det lykkedes dog filmen at fremstå som så man en levende tegneserie, men derfor behøver sjælen jo ikke at mangle.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
S. Rico

Tom Holland er muligvis den bedste Spider-Man hidtil. Han har den rigtige størrelse, ser ung nok ud til at kunne gå i high school, og er super flabet og charmerende. Filmen springer klogt nok over origin-delen, så vi slipper for endnu en gang at skulle se, hvordan Peter Parker bliver bidt af en edderkop og opdager sine nye superkræfter. I stedet blander filmen ungdomsfilm og superheltefilm sammen i en fin cocktail. Jeg synes personligt, at det er de komiske elementer fra high school del-plottet, der fungerer bedst. Alle actionscenerne, hvor Spider-Man skal redde folk fra en elevator og fra Staten Island færgen er selvfølgelig flotte - men samtidig lidt kedelige, da der ikke rigtig er noget på spil. Det er lidt slidt at skulle se folk i nød blive reddet - og de bliver jo altid reddet i denne slags film.

Så er det sjovere at se en direkte kombat mellem superhelten og superskurken. Men selv om Michael Keaton spiller rollen som Vulture imponerende godt, så er han ikke en rigtig farlig superskurk. Dertil er hans ”superkræfter” (som jo bare består af en kæmpe jetpack) for små i forhold til Spider-Man og Iron Man. Men det er til gengæld fedt at se Michael Keaton brænde igennem i rollen, som indeholder metalag til Birdman, der igen indeholdt metalag til Batman. Dvs. meta oven på meta. Fedt!

Spider-Man: Homecoming er næsten oppe på 5 stjerner, men må nøjes med 4 meget store stjerner.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nicolaiuser/658189

Det var en ret god film, men den mangler lige det sidste. Jeg er stor Spider-man-fan, og havde store forventninger til denne film, men filmen mangler lige det sidste for at leve op til de høje forventninger.

Noget af det, der ødelægger det mest for mig, er at nogle af karaktererne er helt anderledes i forhold til tegneserien.
- Hvorfor skal Liz nu være sort i stedet for hvid som i tegneserien?

-Hvorfor skal Flash nu være sort og en splejs i stedet for hvid og fysisk dominerende som i tegneserien?

-Hvorfor skal denne opfundne karakter Michelle nu ville kaldes MJ? "MJ" kan ikke være andre end Mary Jane Watson, og hvad end grunden er til, hun vil kaldes det, er og vil det blive en skuffelse; for hvis hun ER Mary Jane, har instruktøren skudt HELT ved siden af karaktermæssigt, og hvis hun IKKE er Mary Jane, så virker det bare som et underligt forsøg på at kopiere Mary Jane og Peter Parkers romance (som det lidt underliggende kan synes at lægge op til i slutningen af filmen), og et billigt og vagt forsøg på at give karakteren Michelle popularitet, eller noget, ved at bruge Mary Janes reference som grundlag for dette.

-Hvorfor skal Ned Leeds have et andet udseende i forhold til tegneserien? Det er som om han er en blanding af to-tre karakterer fra tegneserien.

Overordnet set er det en god film, synes jeg, men karakterernes store diversitet i forhold til det originale er ødelæggende, når man kender (bare lidt) til Spider-man-universet.

Tom Holland og Michael Keaton spiller genialt, synes jeg!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Først og fremmest er Spider-Man fra en tid der ikke symbolisere nutidens Amerika. Queens (et borough i New York City) er et af de steder i dagens Amerika med mest diversitet - så det giver langt at få (alle andre end Peter Parker) til at repræsentere dette.

"MJ" referencen er vel bare for at hentyde til at Michelle højst sandsynligt bliver Peter' kærlighedsinteresse i MCU. Min kammerat og jeg undrede os meget over hvad der var så specielt ved Michelle, især hvis Liz skulle være kærlighedsinteressen. Men da Michelle sagde "MJ" fik vi et klart indtryk af at Liz er fortid. Michelle er derfor ikke nogen Mary Jane. MJ betyder ikke Mary Jane på noget sprog (andet end i Sam Raimi' trilogi - hvilket dette jo ikke er), så afhængigt af Michelle' efternavn, kan hun godt tillade sig at blive kaldt for "MJ".

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anne

God Marvel film som levede op til vores forventning, dog heller ikke mere. Men super sjov film, virkelig godt manuskript.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Henrikuser/77582

Totalt skuffet!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

På alle måder en ny start. Peter Parker er helt tilbage fra start.

God idé at vi ikke skal have hele oprindelseshistorien endnu en gang - den er lavet så godt i Raimi's udgave, at det er svært at gøre bedre.

Dog er dette den hidtil yngste udgave af Spidey vi har oplevet endnu - og skal man beklage noget så må det være Marvels hang til at fjolle for meget. Historien om Spiderman er en tosidet mønt - og hans skyggeside er at hans nærmeste dør, og den sorg han bærer på. Men indrømmet, det var sjovt at placere ham i et område UDEN høje huse at svinge sig fra.

Man kan have producenterne mistænkt for at have skelet mere end en gang til Kick-Ass - da de førte Spiderman tilbage til teenage universet, midt mellem Star Wars Lego og piger. Men nu er der et udgangspunkt for den næste film.

Selve handlingen er langt fra den bedste - skurkene er ikke for alvor farlige, og det hele er lige lovligt teen-age uskyldigt. Men bunden er lagt for en fortsættelse, som forhåbentligt får en lidt alvorligere drejning. Og så kan tilførelsen af vores chubby "side-kick" absolut undværes. Spiderman arbejder altså alene med sine problemer - tak.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter