Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en eventyrlig og humoristisk grundstemning og indeholder en lang række dramatiske scener med søslag, forfølgelser, slagsmål, skyderier og kampe mellem sørøvere, soldater og overnaturlige væsner. I flere scener optræder truende og uhyggeligt udseende levende døde, der slår adskillige personer ihjel. Da filmen imidlertid foregår i et tydeligt eventyrunivers, volden ikke er udpenslet og de voldsomme scener ofte forløses humoristisk, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn undet 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.05.2017
Originaltitel: 
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
Billetter

Resumé

I 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' vil den unge matros, Henry, ophæve en forbandelse, der hænger over hans familie, men det kræver havguden Poseidons trefork.

Henrys søgen leder ham til den smukke Carina, og de to får uventet hjælp af den fordrukne Jack Sparrow.

Piratkaptajnen jages af den hævngerrige Salazar og hans besætning af spøgelsespirater, som har undsluppet Djævlens trekant. 

Jack, Henry og Carina skal nu finde treforken, så de kan bryde forbandelsen, få kontrol over havene og endelig bekæmpe Salazar.

'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' er det femte kapitel i filmserien med Johnny Depp, som startede tilbage i 2003. Det er seks år siden, at den forrige Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand fik premiere, som er den hidtil bedst indtjenende af filmene.

Eventyret er denne gang instrueret af de to nordmænd bag Max Manus og Kon-Tiki. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det lykkes [instruktørerne] på samme tid at følge op på arven fra de fire første 'Pirates of the Caribbean'-film og at skabe noget, der føles nyt og frisk." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... historien [er] så langt ude, at det er svært for alvor at lade sig fange af den. Men flot ser den ud ..." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Hvis man [...] har et svagt punkt for de tidligere films spektakulære skrøner og visuelle overskud, bør man gå i en stor buge uden om dette femte kapitel ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... [Filmen] udfoldes kompetent af de to norske instruktører, der [...] stod bag 'Kon-Tiki' (2012), og de får også styret denne store Hollywood-film sikkert i land." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... den symfoniske windjammer [...] akkkompagnerer både den vittige dialog og bredsiderne mellem de stolte skuder." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

ann-louise

Ungerne elskede filmen - vi voksne kunne godt have ønsket os lidt mere af historien.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Sarah Gjern

Super film. Fik svar på diverse spørgsmål jeg havde siden den første film

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
laurauser/478403

Super fed film som er en ægte biograf film! Værd at bruge penge på at opleve i bio.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Tajs

Tjoo der var god underholdning til tider, men synes stadig det er problematisk at den sjoveste scene var en scene med ingen ringere end Paul Mccartney. En scene der i øvrigt var så tvungen og som fik mig til at vrænge på næsen over hvor forkert den var. Den scene burde ikke eksistere i filmen, men det gjorde den og det siger meget om resten af filmens stil... at alt skulle være fuldstændig perfekt til slut viser også i den grad at der ikke er nok "modighed". En hvis stor karakter dør måske nok, men at jeg ingenting følte da scenen udspillede sig fortæller mig også at filmen ikke gik dybt nok. Hele seancen mindede meget om Guardians of the Galaxy Vol. 2's slutseance, forskellen var bare at jeg ingenting følte :/

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Karoline

Jeg synes virkelig, de har gjort det godt! Fantastisk film. Og Johnny er som altid fantastisk! :D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Helle Sinkbækuser/292013

Høje forventninger blev ikke skuffet. Flot, sjov og medrivende. 2 timer forsvandt bare. God underholdning, som man ikke "tager skade af". Bare der kommer en mere ...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Stineuser/934355

En god film, I god kvalitet og med masser af humor! :D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Larsuser/443539

Var helt oppe og ringe over de første 3 Sørøverromaner, og havde derfor høje forventninger, som blev indfriet i første halvdel af filmen,godt set-up med Good Guy/Bad Guy, men derefter ville filmen for meget på engang. Men stadig imponerende effekter ;-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Julie

Super god film!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
judithuser/396348

man blir da bare sååå imponeret over de visual effects... meget underholdende, lidt tynd historie.. johnny depp er som altid god, meeen manglede lidt de sjove dialoger han plejer at føre og der var for lidt flirt med kvinderne....smil

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.