Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en eventyrlig og humoristisk grundstemning og indeholder en lang række dramatiske scener med søslag, forfølgelser, slagsmål, skyderier og kampe mellem sørøvere, soldater og overnaturlige væsner. I flere scener optræder truende og uhyggeligt udseende levende døde, der slår adskillige personer ihjel. Da filmen imidlertid foregår i et tydeligt eventyrunivers, volden ikke er udpenslet og de voldsomme scener ofte forløses humoristisk, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn undet 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.05.2017
Originaltitel: 
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
Billetter

Resumé

I 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' vil den unge matros, Henry, ophæve en forbandelse, der hænger over hans familie, men det kræver havguden Poseidons trefork.

Henrys søgen leder ham til den smukke Carina, og de to får uventet hjælp af den fordrukne Jack Sparrow.

Piratkaptajnen jages af den hævngerrige Salazar og hans besætning af spøgelsespirater, som har undsluppet Djævlens trekant. 

Jack, Henry og Carina skal nu finde treforken, så de kan bryde forbandelsen, få kontrol over havene og endelig bekæmpe Salazar.

'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' er det femte kapitel i filmserien med Johnny Depp, som startede tilbage i 2003. Det er seks år siden, at den forrige Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand fik premiere, som er den hidtil bedst indtjenende af filmene.

Eventyret er denne gang instrueret af de to nordmænd bag Max Manus og Kon-Tiki. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det lykkes [instruktørerne] på samme tid at følge op på arven fra de fire første 'Pirates of the Caribbean'-film og at skabe noget, der føles nyt og frisk." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... historien [er] så langt ude, at det er svært for alvor at lade sig fange af den. Men flot ser den ud ..." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Hvis man [...] har et svagt punkt for de tidligere films spektakulære skrøner og visuelle overskud, bør man gå i en stor buge uden om dette femte kapitel ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... [Filmen] udfoldes kompetent af de to norske instruktører, der [...] stod bag 'Kon-Tiki' (2012), og de får også styret denne store Hollywood-film sikkert i land." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... den symfoniske windjammer [...] akkkompagnerer både den vittige dialog og bredsiderne mellem de stolte skuder." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

bentuser/87315

Så filmen med min 11 årige søn og det var action og latter fra start til slut

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Maria

En fantastisk film. Virkelig flot lavet. Skønt med så meget humor. Jeg var fastholdt under hele filmen. Glæder mig meget til den kommer på DVD. Kan stærkt anbefale den!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jason

Filmen i sig selv var fantastisk og overvældende! Dog ville jeg ønske at vi havde set mere til Elizabeth Swann og Will Turner... Udover dette var filmen himorisitks og spændende som i de tidligere Pirates of the Caribbean film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Erik

Denne film er ikke noget ud over det sædvanlige, men den er lige som en Pirates of Caribbean film skal være. Johnny Depp spiller overlegent som han pejer. Hvis man kunne lide de foregående film, så vil man helt sikkert også føle sig underholdt af denne film.

// Erik https://www.777.dk/

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jonas D.

Helt klart den bedste Pirates of the Caribbean, hvis det står til mig.. Super underholdning og sjov historie..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
adam

Masser af action og masser af humor og en fed film glæder mig til den næste

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Caroline

Enorm flot kvalitet, og historien er fantastisk som altid. Der er god sammenhæng mellem de 4 andre film, og denne sidste.
Jeg vil en enhver tid anbefale den :D

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Martin

Filmen er OK at se hjemme foran tv'et en dag hvor der ikke er andet at se, den er ikke værd at bruge tid på i biografen.. Filmen har mistet sit eventyr som de første bød på og har mistet de der overraskende momenter, istedet er filmen meget forudsigelig og køre i en lige linje.. Den første halvdel af filmen er OK med salazar der sejler over havet og dræber alt på sin vej, dog uden man på noget tidspunkt rigtig bliver revet med.. Men da Jack sparrow og team lander på den ø de leder efter, det går filmen nærmest istå og historien stopper og der kommer kun et stort antiklimaks. Det der ellers bygges op i starten bliver aldrig rigtig leveret. Istedet slutter filmen hurtigt uden rigtig at komme i detaljer.. Den indeholder en smule humor men i det hele taget virker alt fra volden og det lidt mørke Disney til humoren meget nedtonet..

En meget forsigtig film med en lidt flad historie

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Hozan

Den var ok, men også sjovt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Christina

Det er en god film, med interessant brug af poseidon - dog håbede jeg på at der blev en eller anden form for kamp mellem pirater og poseidon, eller at han i det mindste dukkede op i person. Dog irriterede det mig også, at de havde lavet en fejl i filmen. Fx hvordan Kaptajn Jack Sparrow, har fået fat i kompasset.. Det hænger ikke rigtig sammen.. Ligeledes Carinas alder og navnets betydning....
Ellers flot lavet og især med Salazar, som karakter - som er det, der trækker 'stjernerne' op

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.