Vild fysisk forvandling: Pennywise-skuespiller er toptrænet i ny actionfilm

'Boy Kills World' kan ses i biografen
Boy Kills World
(© UIP / Boy Kills World)

Der deles i den grad benbrud og blodige knytnæver ud i actionfilmen Boy Kills World med Bill Skarsgård i rollen som den døvstumme Boy på en mission for retfærdighed.

Find dine billetter til 'Boy Kills World' på kino.dk her.

Filmen blander humor og action, hvilket traileren viser med stor tydelighed, og der er vibes fra både John Wick og The Raid at spore.

Se traileren nederst i artiklen.

Da Boy var lille, blev hans søster og mor dræbt med koldt blod af byens tyranniske leder Hilda Van Der Koy. Nu vil han hævne sin familie ved at dræbe den kyniske leder og alle, der står i hans vej.

Boys søster og mor blev skudt som led i Hilda Van Der Koys måde at holde byens borgere i et jerngreb og hende på magtens tinde. 

Hvert år afholdes nemlig den såkaldte ceremoni 'Udtyndingen', hvor fjender af magtens elite skydes foran både byens øvrige borgere og transmitteres på tv.

Med lige dele grotesk humor og blodtilsølet action går Boy nu på hævntogt for fuld smadder.

Bill Skarsgård leder brutalt an i en rolle, der må siges at være en noget anden end hans skræmmende portræt af dræberklovnen Pennywise i It-filmene. Som sin bror Alexander Skarsgård i The Legend of Tarzan har Bill nemlig den fysiske fremtoning som en elitesvømmer blandet med kampsportsudøver i den nye film.

Rollelisten byder bl.a. også på Sharlto Copley (District 9, Monkey Man), Famke Janssen (Jean Grey i X-Men-universet) og Brett Gelman (Stranger Things).

Filmen er produceret af Sam Raimi, der også er manden bag bl.a. Evil Dead-universet, Spider-Man-filmene med Tobey Maguire og instruktør på Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

'Boy Kills World' har biografpremiere den 16. maj. Køb dine biografbilletter her på kino.dk.