Vi kan takke Margot Robbie for, at dansk hit er med i 'Barbie'

Stjernen insisterede
Barbie
(© Warner Bros.)

For os her i lille Danmark har det fyldt meget, hvorvidt Aquas verdenshit fra 1997 'Barbie Girl', ville komme med på soundtracket eller ej til den kommende storfilm Barbie.

I første omgang blev det meldt ud, at det ikke ville ske - formentlig pga. et gammelt søgsmål mellem Barbie-ejerne Mattel og Aqua omkring rettigheder til at bruge navnet. 

Men tidligere på måneden kom det så frem, at den danske gruppes hit alligevel er med - godt nok i en ny version med rapperne Nicki Minaj og Ice Spice. Hør nummeret her.

Men at Aqua overhovedet er med i 'Barbie', kan vi i høj grad takke hovedrollen Margot Robbie for.

I et interview med Rolling Stone fortæller Margot Robbie nemlig, at hun fortalte instruktør Greta Gerwig, at de simpelthen ikke kunne lave filmen uden den mindste hentydning til den ikoniske Barbie-sang - og instruktøren kom så på en god idé til at få nummeret med:

- Jeg spurgte: "Greta, hvordan får vi inkorporeret denne sang? Vi kan ikke lave en Barbie-film uden at have et nik til Aquas 'Barbie Girl'. Det skal vi have". 

Til det svarede Gerwig: "Du skal ikke bekymre dig, vi skal nok finde en fed måde at få den inkorporeret". Margot Robbie fortsætter i interviewet:

- Og da hun så sagde: "Gæt hvem, der skal lave et remix af Aquas 'Barbie Girl'? Nicki Minaj og Spice Ice. Og jeg spurgte: "Sammen? Laver du sjov?". Jeg vidste bare med det samme, at alle mine veninder ville gå amok. 

’Barbie’'har biografpremiere den 20. juli.

Anbefalet til dig