Vender ikonisk Batman-skurk tilbage i 'Joker 2'?

Nye billeder peger mod endnu en superskurk i 'Folie à Deux'
Billede
(© Joker / Warner Bros.)

Optagelserne til Joker: Folie a Deux har været undervejs i diverse amerikanske byer siden december, og med så længe ventet en film er det svært at undgå, at billeder fra filmsettet bliver delt med resten af verden.

Forleden gav de os vores første kig på Lady Gaga i sit Harley Quinn-kostume, og nu afslører nye billeder fra settet, at endnu en ikonisk Batman-skurk måske også dukker op i filmen.

Billederne viser en stor gruppe demonstranter med skilte, der bl.a. læser ”Befri Joker”. Det interessante her er dog, at der på et af de mange skilte i mængden står: ”Harvey Dent er klovnen”.

Se billedet på comicbook.com.

Som de fleste Batman-fans nok ved, er Harvey Dent navnet på en anklager i Gotham City, der i et angreb får ødelagt halvdelen af sit ansigt med syre og bliver til skurken Two-Face. Karakteren er tidligere blevet spillet af bl.a. Aaron Eckhart i The Dark Knight og Tommy Lee Jones i Batman Forever.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder af Lady Gaga i sit Harley Quinn-kostume fra 'Joker 2'

Meget vides endnu ikke om den kommende Joker-efterfølger, udover at Joaquin Phoenix selvfølgelig vender tilbage og denne gang har Lady Gaga ved sin side som Harley Quinn. Derudover genoptager Zazie Beetz også sin rolle fra den første film, imens Brendan Gleeson og Catherine Keener er nye navne på rollelisten.

Hvor stor en rolle Harvey Dent kommer til at spille i filmens handling – og om vi overhovedet får lov til at se ham som Two-Face i denne omgang – vides derfor heller ikke endnu. Men det tyder da på, at den ikoniske karakter kommer til at være med i et eller andet omfang.

'Joker 2: Folie à Deux' får premiere den 3. oktober 2024.