Trine Dyrholm og flere danske stjerner skal træffe fatale valg i ny film

Se traileren til 'Ingen kender dagen'
Ingen kender dagen / Anders Nydam
(© Anders Nydam / Scandinavian Film Distribution)

Efter at have spillet Margrete Den Første i den anmelderroste storfilm af samme navn, er Trine Dyrholm til oktober tilbage i de danske biografer med en række andre danske stjerneskuespillere i dramaet Ingen kender dagen om nogle af tilværelsens mange skæbnesvangre skilleveje.

Traileren er lige landet, hvor vi udover Dyrholm bl.a. finder Jakob Cedergren (Den Skyldige), Hadi Ka-Koush (Broen), stortalentet Morten Hee Andersen (Herrens Veje) samt skuespilslegenden Lisbet Dahl og mange flere på rollelisten.

Se traileren i toppen af artiklen.

I filmen følger vi fem forskellige liv, der i søgen efter kærlighed, identitet og et moralsk ståsted, hver især må satse det vigtigste vi har mellem hinanden; tillid. Men tilliden kan være sårbar og konsekvenserne bliver fatale, forbudte og pinagtigt morsomme.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas og massevis af danske stjerner er pinlige fædre og mødre i ny komedie

De fem fortællinger er skrevet af fem forskellige danske forfattere og er siden blevet bearbejdet til film af instruktør Annette K Olesen og Maren Louise Käehne, som også var manuskriptforfatter på den prisvindende Dronningen, der også havde Trine Dyrholm i hovedrollen.

Det er heller ikke første gang Trine Dyrholm samarbejder med Annette K Olesen, da Dyrholm medvirkede i både Lille Soldat og Skytten.

Ingen Kender Dagen har premiere d. 27. oktober.

>

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)