'Top Gun 2' slår rekorder: Tom Cruise får sin bedste åbningsweekend nogensinde

Har du fået set opfølgeren til 80'er-klassikeren?
Top Gun 2: Maverick (UIP)
(© Top Gun 2: Maverick (UIP))

Aldrig har en film med Tom Cruise klaret sig så godt i sin åbningsweekend som Top Gun 2: Maverick. Det gælder både i USA og Danmark. Vildt!

Det betyder altså, at Cruise slår sig selv ved billetlugerne i den forgangne weekend med fortsættelsen til 80'er-klassikeren Top Gun.

Find dine billetter til 'Top Gun 2: Maverick' her:

Det er således den bedst indtjenende åbningsweekend i den 59-årige stjernes karriere med intet mindre end 156 millioner i kassen i filmens fire første dage i biografen i USA, mens den i Danmark har solgt intet mindre end 152.987 billetter.

Det er ikke så lidt af en rekord for Cruise, der rent faktisk endnu ikke havde haft en åbningsweekend på over 100 millioner dollars. Det skriver The Hollywood Reporter.

Til sammenligning hev den seneste Mission: Impossible - Fallout fra 2018 "kun" 61.2 millioner dollars hjem i sin åbningsweekend i USA. Dette er uden medregnet inflation.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise forhindrede streamingpremiere på 'Top Gun 2'

I dansk biograf-regi imponerer 'Top Gun 2: Maverick' som nævnt også ved at være actionstjernens bedste åbningsweekend nogensinde.

Til sammenligning solgte forgængeren 'Top Gun' i alt 414.764 billetter her i landet for 36 år siden i 1986. Mon efterfølgeren slår det antal billetter?