Tom Cruise i kæmpe bommert: Fik stjålet film-kopi af 'Top Gun 2'

Det kunne være endt helt galt
Billede
(© Top Gun 2: Maverick / Paramount / UIP)

Tom Cruise er rykket ud af 2022, da begge hans storfilm Mission: Impossible 7 og Top Gun 2: Maverick er flyttet til næste år. 

Men med en oprindelig premieredato i sommeren 2020, så eksisterer 'Top Gun 2' allerede i en færdig udgave. Én kopi af disse kunne meget vel være endt i de forkerte hænder for nyligt, da Tom Cruises BMW blev stjålet med den uudgive film ombord!

Under optagelserne til den nye 'Mission: Impossible' i London blev bilen nemlig hugget på en parkeringsplads. Tyvene stjal nogle af stjernens ejendele, før de dumpede bilen bag en restaurant. Det rapporterer The Sun.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise reddede medspillers liv fra roterende helikopter-propel

I bilen var altså en kopi af 'Top Gun 2', som stadig lå der, da den blev fundet igen. Det er således usikkert om røverne overhovedet vidste, hvis bil de havde fået fingrene i. 

Katastrofen virker derfor til at have været afværget. Men mon ikke filmselskabet alligevel holder godt øje online for piratkopier? Mens chefen for sikkerheden på den parkeringsplads sikkert har røde ører. Og man kan samtidig undre sig over, hvorfor Tom Cruise efterlader en dyrebar kopi i sin bil?

Det forlyder også, at sikkerheden omkring de få eksisterende kopier af 'Top Gun 2' er blevet højnet.

'Top Gun 2: Maverick' får biografpremiere den 26. maj 2022.