Til jul bliver drøm til virkelighed: Se ny magisk trailer til 'Wonka'

Forhistorien til 'Charlie og chokoladefabrikken'
Wonka
(© Warner Bros.)

Til jul er der premiere på et af årets store familiefilm, når Wonka rammer biograferne den 14. december.

Filmselskabet Warner Bros. har netop lanceret en spritny trailer, der viser, hvad vi har i vente om et par måneder. Se den nederst sammen med en række billeder fra filmen.

'Wonka' fortæller forhistorien til Roald Dahls elskede roman om 'Charlie og chokoladefabrikken. En historie som før er blevet filmatiseret i Willy Wonka & the Chocolate Factory med Gene Wilder og Charlie and the Chocolate Factory med Johnny Depp i rollen som fabriksejeren Willy Wonka.

Og det er netop Wonka, der ikke overraskende er i fokus her, spillet af Dune-stjernen Timothée Chalamet.

Fyldt med håb og eventyrmod ankommer Willy Wonka til den store by med en masse ideer til den butik han vil åbne. Dagdrømmere er dog ikke velkomne i byen, og Willy kommer hurtigt i problemer med både myndigheder, og folk der franarrer ham hans sidste penge. 

Dertil kommer en fornærmet Oompa-Loompa og endnu værre: Byens chokoladekartel, der indædt holder på at bevare deres chokolademonopol. Intet kan dog stoppe verdens største chokoladeopfinder!

Udover Chalamet i titelrollen finder vi en imponerende rolleliste bestående af bl.a. Olivia Colman, Hugh Grant, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key og Rowan Atkinson.

Billetsalget til filmen starter den 14. november, altså præcist en måned før premieren. Du kan finde dine billetter her på kino.dk til den tid.

'Wonka' får biografpremiere den 14. december.

Anbefalet til dig