Thor svinger hammeren i første episke trailer til Valhalla

Selv guder har brug for en helt
Billede
(© Nordisk Film)

Så landede den! Den første trailer til den stort anlagte eventyrfilm Valhalla – og det er et både dystert og dramatisk kig på filmen, der har Roland Møller i den ikoniske rolle som tordenguden Thor.

Det er bl.a. også Thor og ikke mindst hans hammer Mjøldner, man her får et kig på i lynende vigør. Herudover får man også et kort glimt af selveste Sanne Salomonsen i rollen som jættekongens mor.

Filmens omdrejningspunkt er dog de to vikingebørn Røskva og Tjalfe, der spilles af de to unge talenter Cecilia Loffredo og Saxo Moltke-Leth.

Sammen med Thor og Loke tager menneskebørnene på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla, hvor de må kæmpe sammen med guderne for at redde verden fra Ragnarok, da Valhalla viser sig at være truet af både Fenrisulven og jætterne.

Filmen instrueres af Fenar Ahmad, der senest stod bag den succesfulde action-thriller Underverden. ’Valhalla’ er baseret på Peter Madsens populære tegneserier, der i 1986 blev omdannet til en tegnefilm.

- Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på filmen, og jeg glæder mig helt vildt til at dele den første trailer med publikum. Med 'Underverden' forsøgte vi at gøre noget som ikke var set før i en dansk actionfilm. Nu forsøger vi at gøre det samme inden for eventyr-genren, udtaler instruktøren i en pressemeddelelse.

- Sagaerne om de nordiske guder er en af Skandinaviens absolutte grundfortællinger som jeg synes er uhyre vigtig i en tid, hvor mange føler sig rodløse. 'Valhalla' er en hyldest til de nordiske guder og vores mytologiske ophav.

På rollelisten finder man desuden også karakterer som Tyr (Jacob Lohmann), Frigg (Stine Fischer Christensen) samt den snu Loke (Dulfi Al-Jabouri), Balder (Andreas Jessen) og ikke mindst den muntre Jætte Quark (Reza Forghani).

Valhalla har biografpremiere den 10. oktober 2019

Der er i forbindelse med traileren også landet en række karakterplakater. Dem kan du se herunder: