Svulmende biceps: Chris Hemsworth er større end nogensinde før på nyt foto fra 'Thor 4'

Optagelserne til superheltefilmen er færdige
Thor: Ragnarok / Chris Hemsworth / Walt Disney Pictures
(© Walt Disney Pictures)

Superheltegenren har stået stille siden pandemiens begyndelse, men nu er Marvel-møllen endelig begyndt at rulle igen, og vi har i løbet af den sidste måned fået trailers til både Eternals og Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Instruktør og skuespiller Taika Waititi har nu afsløret på Instagram, at også den fjerde film om tordenguden, Thor: Love and Thunder, er færdig med optagelserne. 

Billedet viser Waititi i sin rolle som den blide kriger Korg og Chris Hemsworth som superhelten Thor, der efter depression og overvægt i Avengers: Endgame nu ser større og mere muskuløs ud end nogensinde før.

Prøv lige at tjek de biceps - kan The Rock overhovedet være med her?

Læs også: 'Thor 4' vil få "'Ragnarok' til at se kedelig ud" og indeholder rum-hajer

Publikum har ikke set tordengudens klassiske, velplejede, lange gyldne lokker siden de blev klippet af i Thor: Ragnarok, der herefter voksede sig ud til noget, der lignede utilsigtede dreadlocks i 'Avengers: Endgame'.

Men ifølge Waitits Instagram-opslag ser det nu ud til, at Thor, som vi kender ham, er tilbage. Se billedet nederst.

Taika Waititi, der også stod bag 'Thor: Ragnarok', fortæller desuden i sit opslag, at den nye Thor-film er det vildeste, han nogensinde har lavet.

Natalie Portman og Tessa Thompson vender tilbage til superhelteuniverset, mens Christian Bale skal spille skurk. Vin Diesel har desuden afsløret, at Guardians of the Galaxy-holdet også kommer til at optræde i filmen.

'Thor: Love and Thunder' får premiere den 6. maj 2022.

 

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Taika Waititi (@taikawaititi)