Surprise: Nicole Kidman og Sandra Bullock laver fortsættelse til elsket 90'er-film

26 år efter originalen får vi (måske) en 2’er
Practical Magic
(© Warner Bros. / Practical Magic)

90'erne gave os herlige heksefilm som 'The Craft', 'The Witches' og 'Hocus Pocus' samt naturligvis den elskede komedie Practical Magic fra 1998 med Nicole Kidman og Sandra Bullock som heksesøstrene Gillian og Sally Owens.

Nu ser det ud til, at vi kan se frem til en fortsættelse mere end 25 år senere, da Practical Magic 2 nu officielt skulle have startet produktion. Det skriver Variety.

En af den originale films medforfattere, Akiva Goldsman, er udset til at skrive filmen, mens det ligeledes forventes af Nicole Kidman og Sandre Bullock vender tilbage i deres respektive roller.

Der er dog pt. ikke meget information ude om fortsættelsen, derfor ved vi endnu intet om hverken plottet, den øvrige rolleliste eller instruktør.

I 90'er-filmen følger man de to søstre, der stammer fra en lang række af hekse, hvorfor de blev undervist i at praktisere magi, mens de voksede op. 

Som voksne skal Sally og Gillian nu bruge deres magi til at komme Gillians voldelige kærestes onde ånd til livs, inden han gør det af med dem.

Filmen er baseret Alice Hoffmans bog af sammen navn fra 1995. Se den originale films trailer herunder.