Streamingsucces på niveau med Taylor Swift: Børnesensation bliver til biograffilm

Musikalske Arne Alligator får sin egen film
Arne Alligator og junglevennerne
(© SF Studios)

YouTube-succesen 'Arne Alligator' får sin egen spillefilm for de mindste, når Arne Alligator og junglevennerne får biografpremiere i april.

Se traileren nederst, ligesom du kan se et hyggeligt billedgalleri fra filmen.

Hvis du ikke kender Arne Alligator, vil du sikkert blive imponeret over den succes, der er opnået med den grønne frontfigur og hans venner.

SF Studios skriver i en pressemeddelelse, at Arne Alligator er det mest streamede band, der spiller børnemusik, i Norden med over 300 millioner views på YouTube og over 35 millioner streams på Spotify. 

Siden lanceringen i 2020 har musikvideoerne alene i Danmark over 60 millioner views på YouTube og ligger stadig i top over de mest populære musikvideoer – på linje med Taylor Swift, Gilli eller Rasmus Seebach. 

Ret godt gået af en lille alligator og hans venner, der startede på svensk og alligevel opnåede stor succes blandt danske børn. Siden har Universal Music oversat sangene til dansk, hvilket naturligvis har skabt endnu større popularitet.

Producer og sangskriver Marcus Granberg udtaler i pressemeddelelsen:

- Det har været fantastisk at opleve, at så mange fans igen og igen er vendt tilbage til vores elskede musikalske Arne Alligator-univers på YouTube. Arne Alligator og hans junglevenner er udelukkende blevet et hit pga. børnenes ganske særlige engagement. Derfor føles det ekstra skønt nu at kunne præsentere Arne Alligator til det store lærred, så de kan opleve deres måske første tur i biografens særlige magiske mørke.

I filmen bor Arne Alligator i junglen sammen med alle sine venner. Han er sprængfyldt med energi og altid klar på et eventyr, hvor end det bringer ham hen – dybere ind i junglen, langs floden eller endda i byen. 

'Arne Alligator og junglevennerne' får premiere den 11. april.

Se trailer og billeder herunder:

Billedgalleri