Steven Spielberg elsker Ryan Goslings nye film: "Et højdepunkt for mig"

Hvem vil ikke have Jaws-instruktørens uforbeholdne ros?
The Fall Guy
(© The Fall Guy / UIP)

At Ryan Gosling er en stjerne, hersker der næppe nogen tvivl om. Men når en af verdens største instruktører gennem tiden, Steven Spielberg, roser ens film, er det utvivlsomt et stort øjeblik, uanset hvem du er.

Det skete for Gosling, da de to løb ind i hinanden til Golden Globe-uddelingen forleden, og Spielberg fortalte sin mening om skuespillerens nye film The Fall Guy.

Gosling fortalte efter uddelingen om oplevelsen til Variety:

- Jeg så Steven Spielberg komme gående i min retning. Jeg kender ikke Steven Spielberg. Jeg tænkte ikke, at han kom for at snakke med mig. Og dog kom han tættere på, og så troede jeg, at jeg vidste, hvad der kom til at ske. Jeg ville pege på ham, og han ville sige: "Ikke dig, bag dig", så det vil jeg ikke gøre. 

- Til sidst sagde jeg: "Mig?", og han sagde: "Ja, dig." Jeg sagde: "Undskyld, jeg troede ikke, du kom for at tale med mig." Og jeg rejste mig, og han gav mig et kram og sagde: "Jeg har lige set 'Fall Guy', og jeg elskede den."

- For mig er det ligegyldigt længere, hvad der sker. Steven Spielberg kunne lide den. Det var et højdepunkt for mig.

Heldigvis for Gosling har det ikke kun været Spielberg, som kunne lide filmen. De første reaktioner fra anmelderne har været yderst positive, og 'The Fall Guy' ligger lige nu til en score på 90 % på Rotten Tomatoes, der samler indtil videre 20 kritikeres anmeldelser.

'The Fall Guy' får dansk biografpremiere i maj, og actionfilmen har udover Gosling et stjernespækket hold bestående af Emily Blunt, Aaron Taylor-Joy og Terasa Palmer på rollelisten. 

Gosling har hovedrollen som en stuntmand, der, som alle andre i stuntmiljøet, bliver sprængt i luften, skudt, smidt gennem vinduer og kastet ud fra de højeste højder.

Efter en ulykke, der næsten kostede ham karrieren, skal han opspore en forsvundet filmstjerne, løse en sammensværgelse og forsøge at vinde sit livs kærlighed tilbage, mens han stadig udfører sit daglige arbejde som stuntmand.

I instruktørstolen finder man den tidligere stuntmand David Leith. Han står bag actionfilm som Deadpool 2, Fast & Furious: Hobbs & Shaw og senest Bullet Train

'The Fall Guy' får biografpremiere den 1. maj.