Stephen King deler sin mening om ny klovnegyser, der får folk til at besvime og brække sig

Pennywise-skaberen reagerer på Twitter
Terrifier
(© Bloody Disgusting)

En af de mest omtalte gyserfilm i øjeblikket er uden tvivl 'Terrifier 2', som vi også allerede har skrevet et par artikler om.

Blandt andet, hvordan biografgængere i USA både er besvimet og har brækket sig pga. den blodige klovnegyser. Noget som filmens instruktør, Damien Leone, har været ude og bekræfte som "100 % rigtigt".

 

LÆS OGSÅ: Listen med alle 40 kommende Stephen King-film og -serier

Nu har gysermesteren Stephen King set den omtalte gyser, der har Art the Clown som filmens brutale dræber. På Twitter deler forfatteren sin mening om 'Terrifier 2', det kort og godt med ordene:

- TERRIFIER 2: Grossin' you out old-school.

Det lyder altså til, at King er fan, om ikke andet er han i hvert fald enig i, at filmen har sin del af frastødende indhold.

Forfatteren kan måske også siges at have en smule del af æren i og med, at han har skabt en generation med angst for klovne gennem sin roman 'It' og her dræberklovnen Pennywise, der er blevet filmatiseret i to omgange.

Terrifier 2-instruktør Damien Leone har allerede reageret på Kings korte "anbefaling". På Twitter skriver han: "Det er en kæmpe ære fra mesteren. Det citat kommer uden tvivl på plakaten."

Pt. afventer vi en dansk premieredato til 'Terrifier 2'. Den første film 'Terrifier' kan ses på Amazon Prime i Danmark.