Spilletid bekræftet: Martin Scorsese og Leonardo DiCaprios nye storfilm bliver deres længste

Instruktøren overgår sig selv
Billede
(© Killers of the Flower Moon / Apple TV+)

Film i biografen bliver tilsyneladende længere og længere, og Martin Scorseses næste storfilm følger i den grad også med på denne trend.

Den biografaktuelle John Wick: Chapter 4 runder næsten tre timer, mens den kommende Guardians of the Galaxy Vol. 3 loves at være den længste film i serien med en spilletid på omkring to timer og 30 minutter.

Nu er spilletiden på Martin Scorseses og Leonardo DiCaprios kommende storfilm Killers of the Flower Moon blevet bekræftet, og det er i den grad også en af de længere biografture, vi kan se frem til.

LÆS OGSÅ: Martin Scorsese og Leonardo DiCaprios næste storfilm får endelig en premieredato

Deadline kan nemlig afsløre, at filmen varer hele tre timer og 26 minutter. Den er dermed den længste af de i alt 6 spillefilm, som Scorsese og DiCaprio har arbejdet sammen på.

Det kommer måske ikke som den helt store overraskelse, at ’Killers of the Flower Moon’ bliver en af de længere biografoplevelser, vi har i vente, hvis man tager et kig tilbage på Scorseses tidligere værker.

Den 80-årige instruktørs seneste spillefilm The Irishman havde en spilletid på 3 timer og 29 minutter, og sidst han arbejdede sammen med Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street, endte vi også med en spilletid på præcis 3 timer.

’Killers of the Flower Moon’ har endnu ikke en dansk biografpremiere.