Sønderknust Hollywood-stjerne afslører: Jeg er klippet ud af 'Dune 2'

Og vi får nok aldrig scenen at se...
Dune: Del 2
(© Warner Bros. / Dune: Del 2)

Rollelisten til den biografaktuelle Dune: Del 2 er imponerende lang og fyldt med nogle af Hollywoods største stjerner og talenter. 

Den tæller navne som Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling og Javier Bardem. Bare for at nævne nogle stykker.

Nu afslører en anden Hollywood-stjerne dog, at listen også kunne have indeholdt hans navn. Tim Blake Nelson har nemlig optaget en scene til 'Dune: Del 2', som ikke er kommet med.

The Incredible Hulk-skuespilleren afslører dette i et interview med MovieWeb:

-Jeg tror ikke, at jeg må sige, hvilken scene det var. Det vil jeg lade være op til Denis [Villeneuve - instruktør, red], hvis han ønsker at tale om det.

-Jeg havde en god oplevelse med at optage det. Og så var han nødt til at klippe det ud, fordi han syntes, at filmen var for lang. Og jeg er sønderknust over det, men jeg bærer ikke nag. Jeg elskede det, og jeg kan ikke ventede med at lave noget andet med ham, og det planlægger vi i den grad at gøre.

Det er ikke offentliggjort, hvilken rolle som Tim Blake Nelson var udset til at indtage - men der er nok at tage af i det omfangsrige romanoplæg af forfatter Frank Herbert. Der er dog en teori.

Spekulationerne går på, at Tim Blake Nelson var karakteren Count Fenring, en tæt rådgiver til Emperor Shaddam - i 'Dune: Del 2' spillet af Christopher Walken.

Nu tænker du måske: "Jamen kunne det ikke komme med i en forlænget udgave af 'Dune: Del 2' eller som en slettet scene?". Men det sker næppe. Denis Villeneuve har nemlig tidligere udtalt, at han normalt ikke ønsker at udgive andet end det endelige produkt:

-Jeg er af den tro, at hvis det ikke er i filmen, så er det dødt. Jeg dræber "darlings", og det er smertefuldt for mig, har instruktøren tidligere udtalt til Collider.

Dermed er det håb begravet i sandet.

Tim Blake Nelson er en anerkendt karakterskuespiller, hvis CV tæller over 100 titler inden for film og tv. Heriblandt kan 'O Brother, Where Art Thou?', 'Minority Report', 'Old Henry' og HBO-serien 'Watchmen' nævnes.

Nelson forventes ligeledes at lave et comeback i MCU med filmen Captain America: Brave New World, hvor han vil gentage sin rolle fra 'The Incredible Hulk' og formentlig spille den ikoniske skurk The Leader.

'Dune: Del 2' kan ses i biografen nu - find dine billetter her.