Skandaleramt Harry Potter-stjerne forklarer nu sin uacceptable opførsel

Ezra Miller udtaler sig
Billede
(© Warner Bros.)

Skuespilleren Ezra Miller har de seneste måneder trukket overskrifter i diverse medier med en yderst bizar opførsel, der inkluderer alt fra politianmeldelser, indbrud og tyveri til anklager om chikane og grooming af mindreårige. Listen er lang.

Miller, der bl.a. har haft en central rolle i Fantastiske skabninger-filmene fra Harry Potter-universet, har i den grad sat sin stjernestatus over styr.

Bl.a. har det forlydt, at Warner Bros. har helt overvejet at kassere deres dyre og færdigoptagede DC-superheltefilm The Flash, hvor skuespilleren indtager den lynhurtige titelrolle.

LÆS OGSÅ: Skandaleramte Armie Hammer har fået nyt job, men ikke som skuespiller

Men nu ser det ud til, at den 29-årige skuespiller prøver at klinke skårene og redde, hvad der reddes kan.

I en officiel udtalelse til Variety fortæller Miller, at den utilgivelige opførsel skyldes "komplekse mentale helbredsproblemer", og at han nu er startet i behandling:

- Jeg har fornyligt gået igennem en tid med intens krise, jeg forstår nu, at jeg har lidt af komplekse mentale helbredsproblemer og er påbegyndt behandling. 

- Jeg vil gerne undskylde til alle, som jeg har foruroliget og påvirket med min tidligere opførsel. Jeg er fast besluttet på at gøre det nødvendige arbejde for at vende tilbage til en sund, sikker og produktiv del af mit liv.

Det virker som et skridt i den rigtige retning for den skandaleramte Miller, men om det kan få karrieren tilbage på rette køl, det må tiden vise.

'The Flash' får premiere den 22. juni 2023.