Se video: Steve-O bliver lam til nyt 'Jackass 4'-stunt og har 700 liter tis i sin have

Drengerøven er klar til flere livsfarlige stunts
Billede
(© YouTube / Steve-O)

Pandemien har ikke taget livet af drengerøvene fra Jackass, så nu gør Johnny Knoxville, Steve-O og resten af holdet et nyt forsøg i Jackass 4, der lander i biografen senere i år. 

I en ny video teaser Steve-O flere af de vilde og sindssyge stunts, som venter i den kommende film.

Den 46-årige drengerøv fortæller bl.a., at han har fået en doktor til at klæde sig ud som klovn og sprøjte et lægemiddel ind i hans rygsøjle, som gjorde ham lam fra taljen og ned - mens han løb. Og inden "en masse frygteligt lort skete", som han selv udtrykker det.

Videoen viser klip fra selve stuntet, mens vi nok må vente med at se det i sin helhed til 'Jackass 4' rammer biograferne - hvis det da kommer med.

LÆS OGSÅ: Johnny Knoxvilles fem vildeste stunts.

Steve-O lover også, at han vil slå en verdensrekord. Han vil lave den højeste maveplasker nogensinde udført i ren tis. Det fortæller han, mens han stolt viser, hvad der ifølge ham svarer til over 700 liter (190 gallons) af urin, der står i hans forhave.

Stuntmageren afslører, at han lige nu er på Bahamas sammen med resten af Jackass-holdet, hvor de skal til at optage flere scener til den nye film. Således får vi også et kortklip med Wild Boy-makkeren Chris Pontius, hvor Steve-O erklærer, at Pontius netop har overlevet et livsfarligt stunt - og nu venter det næste.

'Jackass 4' vil samle det gamle hold med undtagelse af afdøde Ryan Dunn og det centrale medlem Bam Margera, som tidligere på året delte en række kontroversielle videoer om, at han var smidt ud af filmen grundet problemer med produktionsselskabet Paramount, læs mere om det her.

'Jackass 4' får premiere den 22. oktober i USA. Vi afventer den danske premieredato.