Se traileren: Ny mareridt-gyser fra folkene bag 'It' giver Stephen King-vibes

'Cobweb' er biografaktuel
'Cobweb'
(© 'Cobweb' / Mis. Label)

Forældrene i gyserfilmen Cobweb er måske slet ikke så søde, som først antaget. Den 8-årige Peter begynder i hvert fald at tro, at hans mor og far gemmer på en dyster hemmelighed.

Nej, det er bestemt ikke rart at tænke på, at ens forældre måske har onde intentioner og ikke gode.

Se den skræmmende trailer for 'Cobweb' nederst i artiklen.

Ikke nok med, at Peter nærer mistillid til sine forældre, så hører han også mystiske bankelyde inde fra væggen på sit værelse og plages af grumme mareridt nat efter nat.

I rollerne som forældreparret finder man Lizzy Caplan ('Castle Rock', Cloverfield) og Anthony Starr ('The Boys', The Covenant), mens Peter spilles af talentet Woody Norman, der imponerede i C'mon C'mon overfor Joaquin Phoenix.

Det er ikke hvem som helst, der er med til at producere gyset. Her finder man bl.a. folkene bag succesgysere som den klamme Barbarian og den skræmmende klovnegyser 'It' del 1 og del 2 baseret på Stephen Kings værk om Pennywise.

Traileren giver da også Stephen King-vibes med mystiske monstre, der lurer i skyggerne, en temperamentsfuld far og en fantastifuld dreng i spidsen.

'Cobweb' er desuden inspireret af novellen 'The Tell-Tale Heart' fra 1843 af forfatteren Edgar Allen Poe, der bl.a. excellerer i det gotiske, gysende grumme. 

'Cobweb' kan ses i biografen nu.

Anbefalet til dig