Se traileren: Nisser går amok i ny gyser, der ligner Nordens Gremlins

'There's Something in the Barn' er årets vildeste julefilm
There's Something in the Barn
(© Scandinavian Film Distribution)

There's Something in the Barn kombinere alt, det vi elsker ved jul: Nisser, familiehygge og humor - med blodige gys!

Den nye gyserkomedie tager nemlig de nordiske traditioner omkring de ellers så søde nisser under kærlig behandling - fordi, hvad sker der, hvis vi glemmer at stille grøden frem til dem?

I 'There's Something in the Barn' bliver nissen ikke bare sur, han bliver decideret rasende!

Se den første trailer og danske plakat nederst.

 

'There's Something in the Barn' følger en amerikansk familie, der rykker til Norge for at fejre jul.

De er dog ikke klar over, at landstedet, som de har arvet, har en anden beboer: En nisse!

Der er tre simple regler, som de skal overholde: Ingen skarpt lys, ingen høje lyde, og vigtigst af alt – stil altid en skål risengrød frem til jul!

Men den nyankomne familie har stadig ikke helt styr på traditionerne, og inden længe er det ikke kun julefreden - men også deres liv, som er i fare!

'There's Something in the Barn' er den nordiske 'Gremlins', der altså blander kulsort humor med blodige optrin og jule(u)hygge.

Filmen er instrueret af norske Magnus Martens, der udover at have stået bag kameraet på flere norske filmsucceser, har instrueret afsnit til et utal af amerikanske tv-serier, herunder 'Banshee', 'Power', 'Luke Cage', 'Agents of SHIELD' og 'Fear of the Walking Dead' samt actionfilmen 'SAS: Red Notice'.

Blandt filmens hovedroller finder man bl.a. den amerikanske komedie-stjerne Martin Starr, som er kendt fra serier som 'Freaks & Geeks', 'Silicon Valley', 'Party Down' og 'Tulsa King' samt Marvels nyeste Spider-Man-film.

'There's Something in the Barn' får premiere den 2. november - men allerede den 30. oktober, kan du se den til forpremiere med kino.dk.

There's Something in the Barn

Anbefalet til dig