Se karakterplakaterne: Ny Afdeling Q-film fremviser de mordmistænkte

En ung kvinde findes død på Bornholm
Den grænseløse
(© Nordisk Film Production)

I den nye Afdeling Q-film Den grænseløse tager Carl Mørck, Rose og Assad til Bornholm for at opklare en sag om en ung kvinde, der er blevet fundet død i et træ.

Sagen kaster lys over både Carl og Roses fortid, mens flere mistænkte dukker op i horisonten.

Nogle af disse personer er at finde på en række spritnye karakterplakater fra filmen. 

Se plakaterne nederst i artiklen.

I 'Den grænseløse' - der bygger på Jussi Adler-Olsens bog - bliver Afdeling Q trukket ind i en for længst lukket sag om et drab på en ung bornholmsk kvinde. 

Se første klip: Carl Mørck og Assad i seng sammen

Sagen, der officielt blev skrinlagt som en trafikulykke, har drevet Carl Mørcks gamle ven og politikollega i døden. Det bringer Carl, Rose og Assad til øen, hvor de ledes på sporet af en fordækt, soldyrkende kult og konfronteres med deres egne mørke sider.

Vi kender allerede trekløveret Carl Mørck, Rose og Assad fra Afdeling Q, men derudover finder vi Atu og Pirjo fra en soldyrkende kult samt June og Stefan, der også befinder sig på Bornholm, da vores hovedpersoner dukker op.

Flere af de nye karakterer ender med at være på Afdeling Q's liste over mistænkte, men hvem og hvorfor skal ikke afsløres her.

Carl Mørck spilles af Ulrich Thomsen, Rose af Sofie Torp, Assad af Afshin Firouzi, Atu af Joachim Fjeldstrup, Pirjo af Hedda Stiernstedt, June af Hella Fagralid og Stefan af Rasmus Bjerg.

'Den grænseløse' har biografpremiere den 1. februar.

Carl

 

Rose

 

Assad

 

Atu

 

Pirjo

 

June

 

Stefan