Se Joaquin Phoenix drage i krig som Napoleon i første kig på ny storfilm

Kommer i biografen
Billede
(© Gladiator / Universal Pictures)

2023 bliver i stor stil året, hvor streamingtjenesten Apple TV+ for alvor satser på originale film. Ud over den længe ventede Killers of the Flower Moon fra Martin Scorsese med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i hovedrollene, står Apple også bag spionthrilleren 'Argylle' med Henry Cavill samt 'Ghosted', der er en romantisk actioneventyrfilm med Chris Evans og Ana de Armas.

Nu har de også sat en dato for udgivelsen af Joaquin Phoenix' historiske epos, 'Napoleon', som kommer til at blive vist i biografen, inden den lander på streamingtjenesten. Det skriver Variety.

'Napoleon' får premiere den den 22. november senere på året - lige i tide til prisuddelingssæsonen.

 

LÆS OGSÅ: Se billederne: Joaquin Phoenix og Lady Gaga er kaotisk duo i 'Joker 2'

Filmen instrueres af den berømte instruktør Ridley Scott og vil se Phoenix i rollen som den franske kejser og militærleder. Det vil samtidig markere det andet samarbejde mellem instruktøren og skuespilleren efter Gladiator i 2000, hvor han spillede den onde kejser Commodus. Samarbejdet sikrede dengang Phoenix sin første Oscar-nominering, så det bliver spændende at se, om de igen kan producere guld sammen.

Sammen med udgivelsesdatoen afslørede producenterne også det første officielle kig på Phoenix i filmen. På det nye billede ses han på hesteryg med sine mænd på vej i kamp. Se billedet i bunden af artiklen.

Ud over at tage et kig på de forskellige krige, som blev udkæmpet af den historiske figur, vil filmen også tage et kig på hans flygtige forhold til sin kone, Josephine, spillet af Vanessa Kirby (Mission Impossible: Fallout, Pieces of a Woman).

Filmen har ingen relation til den Napoleon-serie, som Steven Spielberg tidligere har vist interesse i at lave.

Se første kig på filmen herunder:

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)