Se fotoet: Zac Efron er totalt pumpet og ukendelig til rollen som wrestler

Hård træning til 'The Iron Claw'
Billede
(© Firestarter / Blumhouse Productions)

Zac Efron er i fuld gang med at forberede sin næste filmrolle, der bliver i filmen The Iron Claw. Og det bliver en rolle, der kræver absolut fysisk topform fra den 35-årige stjerne.

Således har Complex Pop Culture lagt et billede på Twitter af Hollywood-skuespilleren fra træningscentret, hvor han ser totalt pumpet ud.

Efron skal spille den autentiske rolle som bryderen Kevin Von Erich, der i 1960erne revolutionerede amerikansk wrestling. Overfor ham ses Jeremy Allen White (The Bear) som broren Kerry, ligesom Lily James (Pam & Tommy) spiller med.

LÆS OGSÅ: Zac Efron afslører: Uopnåelig Baywatch-krop fik alvorlige konsekvenser

Sidste gang vi så Efron i så hakket form, var i Baywatch fra 2017, og man kan undre sig over, at han igen har påtaget sig en rolle, der kræver så massiv træning. For nylig kom det nemlig frem, at Zac Efron fik en depression ovenpå Baywatch-rollen, der mundede ud i udtalelsen: "Det behøver jeg ikke gøre igen".

Men nu er han altså tilbage i superhelteform, og man må håbe, at han trods alt har fundet en bedre balance i træningen, der ikke koster på den psykiske front. Han ser i hvert fald mere buff ud end nogensinde før.

The Iron Claw produceres af A24 og afventer biografpremieredato.

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)