Se første trailer: Jason Statham på blodigt hævntogt i ny action-thriller

'The Beekeeper' får biografpremiere næste år
Jason Statham i 'The Beekeeper'
(© Cedar Park Studios / 'The Beekeeper')

Jason Statham er lige nu biografaktuel i Expend4bles, og til næste år kan du igen få glæde af ham i action-thrilleren The Beekeeper.

Filmen får biografpremiere den 29. februar 2024, og du kan se den første trailer i bunden af artiklen.

David Ayer, der bl.a. har instrueret Suicide Squad og Fury, er tilbage i instruktørstolen. Udover Jason Statham som hovedrolleindehaver, finder vi også Minnie Driver (kendt fra bl.a. 'Good Will Hunting') og 'Hunger Games'-stjernen Josh Hutcherson på rollelisten.

Statham spiller en mand ved navn Mr. Clay, som umiddelbart lever et fredfyldt liv som biavler – men da hans tidligere nabo bliver udsat for onlinesvindel, begiver han sig ud på et blodigt hævntogt for at ramme firmaet og de ansatte, der narrer penge fra uskyldige borgere.

Det bliver afsløret, at filmens titel indeholder en dobbeltbetydning, og at Mr. Clay tidligere har været medlem af en magtfuld og hemmelig organisation kendt som ’the Beekeepers’.

Statham må siges at have haft meget at se til, da 'The Beekeeper' er hans femte film det seneste år. Udover 'Expend4bles', er han med i de tre nye film Fast & Furious X, Operation Fortune: Ruse de guerre og Meg 2: Dødens dyb, hvoraf sidstnævnte også stadig kan ses i biografen.

’The Beekeeper’ får dansk biografpremiere den 29. februar 2024.

Seneste film med Jason Statham

Anbefalet til dig