Se det første billede fra ny gyserfilm: Peter Pan som vansiret morder

Han ser pænt klam ud!
Peter Pan Disney Pictures
(© Disney Pictures / Peter Pan)

Rækken af gyserfilm baseret på ellers børnevenlige karakterer som Peter Plys, Den lille havfrue, Bambi, Pinocchio og Mickey Mouse fortsætter. 

Nu gælder det en monsterklam udgave af Peter Pan, der vil komme til live i en morderisk, ond og vansiret version. Det skriver Variety.

Det første billede fra filmen 'Peter Pan's Neverland Nightmare' er nu offentliggjort. Se billedet nederst i artiklen.

Plottet for filmen lyder som følger:

- 'Peter Pan's Neverland Nightmare' følger Wendy Darling, der gør et forsøg at redde sin bror Michael fra "den onde Peter Pans kløer". 

- Undervejs møder hun Klokkeblomst, som i denne forskruede version af historien vil blive set tage heroin, da hun er overbevist om, at det er fe-støv.

Filmens instruktør Scott Chambers udtaler, at filmen er et slags miks mellem den ekstremt blodige franske 'Switchblade Romance' og den urovækkende gyser 'The Black Phone'.

Peter Pan-gyset laves af folkene bag bl.a. gyserfilmsversionen af Peter Plys med titlen 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', der ligeledes har en fortsættelse på vej.

Den flyvende og evigt unge Peter Pan blev skabt af J. M. Barrie i 1902 og er - som bl.a. også netop Peter Plys - offentligt domæne. Det er Disney-versionen af karakteren dog ikke.

'Peter Pan's Neverland Nightmare' forventes at have premiere til Halloween i år.

(© Jagged Edge Productions)