Se det faretruende billede: Fra kejtet teenager til muskuløs Marvel-skurk

Han kommer til at give vores helte kamp til stregen
The Maze Runner (Twentieth Century Fox)
(© The Maze Runner (Twentieth Century Fox))

Hvis du har set komedien We're the Millers fra 2013, så har du også oplevet Will Poulter som en kejtet teenager. Nu er der i den grad kommet andre og meget mere muskuløse boller på superhelte-suppen.

Den i dag 29-årige skuespiller har nemlig brugt en god portion tid i træningscentret for at blive klar til rollen som Marvel-karakteren Adam Warlock i den kommende Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Nu får vi så et nyt kig på rollen, der ifølge filmens instruktør James Gunn bestemt ikke er en god fyr. Det skriver Empire.

Se det faretruende billede af Warlock nederst.

 

LÆS OGSÅ: Maze Runner-stjerne har fået store muskler til ny Marvel-rolle

James Gunn fortæller videre om Adam Warlock:

- Det, vi ser, er den spæde form af Warlock […] han forstår ikke livet særlig godt. Han er dybest set en baby.

Der lyder altså til at være en interessant kontrast mellem Warlocks muskuløse og voksne ydre overfor et knapt så veludviklet indre.

 

SE OGSÅ: Første trailer til 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Adam Warlock - der bl.a. også blot lyder navnet Him - er skabt af legendariske Stan Lee og Jack Kirby, der har adskillige Marvel-karakterer bag sig, bl.a. Spider-Man, Black Panther og Captain America.

Karakteren er skabt af videnskabsmænd til at være det perfekte væsen, som i kildematerialet gør oprør mod sine skabere og efterfølgende er med til at danne gruppen Infinity Watch.

Udover at agere splejset teenager i 'We're the Millers', har Will Poulter også tidligere kunnet opleves i så forskellige film som bl.a. The Maze Runner og gyseren Midsommar.

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' har biografpremiere den 4. maj 2023.