Se den vilde trailer: Dar Salim har hovedrollen i stor Hollywood-actionfilm

Danskeren står øverst på plakaten!
Billede
(© MGM)

At Dar Salim har tur i karrieren, både i Danmark og udlandet, vises tydeligt på den første plakat og trailer fra Hollywood-filmen The Covenant, hvor han spiller den ene hovedrolle.

Det gør han overfor stjernen Jake Gyllenhaal, som optræder side om side med Salim. Se både plakat og trailer nederst i artiklen.

- Det er en fornøjelse at arbejde med nogle af verdens bedste til lige præcis deres job både foran og bag kameraet, siger Dar Salim i en pressemeddelelse.

- På trods af det, der til tider har føltes som uoverkommelig modstand igennem min karriere, har der været én konstant, som har båret mig igennem. Publikum. Jeg ville ikke være nået hertil uden især det danske publikum og dets støtte og kærlighed.

- Jeg er evig taknemmelig og glæder mig til at dele både 'The Covenant' og ikke mindst 'Underverden 2' med hele Danmark lige om lidt.

 

LÆS OGSÅ: Dar Salim efter foto med Hollywood-stjerne: "En eller anden væk mig... eller bare lad være faktisk"

'The Covenant' handler om en amerikansk soldat (Gyllenhaal), der sammen med tolken Ahmed (Salim) skal inspicere fjendtligt territorium på en mission i Afghanistan. Men et bagholdsangreb betyder, at soldaten bliver slemt såret. Med hjælp fra Ahmed redder han livet og står i gæld til tolken.

Og som det kan ses i første trailer, så venter der masser af action og store følelser!

Filmen har endnu ingen dansk biografpremieredato, men får premiere i USA til april.

'The Covenant' er instrueret af af den ikoniske Guy Ritchie, hvis seneste film, Operation Fortune: Ruse de guerre, er aktuel i biografen.

Underverden 2, hvor Dar Salim spiller hovedrollen, kan ses i de danske biografer fra den 13. april.

 

The Covenant plakat

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)