Se den nye saftige trailer til 'After 4': Sex, kærlighed og hemmeligheder

Se også den dampende nye plakat
Billede
(© Nordisk Film ©)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Så kan man efterhånden tælle dagene til, at det fjerde kapitel i After-fortællingerne rammer de danske biografer. Med lidt over en måned til premieren på After Ever Happy kan man nu se den nye plakat samt den længeventede trailer til den hede teenagefilm.

 

LÆS OGSÅ: Klimakset nærmer sig: 'After 4' varsler drama, sex og hede intriger

De populære hovedroleindehavere Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin vender selvfølgelig tilbage som Tessa og Hardin i 'After 4', som byder på drama, kærlighed og selvfølgelig også saftige hemmeligheder.

På trods af parrets mange op- og nedture byder denne film på en hemmelighed, der muligvis kan knytte parret tættere sammen end nogensinde før. De opdager nemlig, at de måske ikke er så forskellige, som de har troet, at de var.

LÆS OGSÅ: Datoen afsløret: 'After 4' får biografpremiere i år

Tessa har brudt med sit good girl image, og Hardin har bevæget sig væk fra sin sædvanlige humørsvingende og dystre personlighed. Selvom de ser sig som hinandens soulmates, må Tessa trække sig fra Hardin på grund af hans intense hemmeligheder.

Ligesom de tre foregående film er 'After 4' baseret på Anna Todds romaner af samme navn, som oprindeligt var fanfiction om popstjernen Harry Styles.

'After 4: After Ever Happy' får premiere den 25. august.

After Ever Happy plakat