Se den første trailer til 'Idioten': Et portræt af noget vi sjældent ser i dansk film

Kendt forfatter har hovedrollen
Billede
(© Angel Films)

Udkantsdanmark danner rammen for den nye danske film Idioten, der portrætterer miljøer og mennesker, man sjældent ser herhjemme på film. Og nu kan du se den første trailer til 'Idioten'. Du finder den øverst.

'Idioten' følger Tobias og Cille, der står på tærsklen til et nyt kapitel i deres liv med en baby på vej. Nu opdager Tobias også, at hans kald i livet er et blive skuespiller, så han kan underholde og glæde menneskene omkring ham.

 

Læs også: Dansk instruktør om samarbejdet med stor Hollywood-stjerne

Men det unge pars optisme bliver udfordret af en omverden, der konstant ønsker at holde dem fra at udleve deres drømme. Fordi pludselig stiller kommunen spørgsmålstegn ved om de overhovedet egner sig til at blive forældre?

Bag 'Idioten' står instruktør Kasper Rune Larsen, der i 2017 debuterede med Danmark, hvor forfatteren Jacob Skyggebjerg spillede en stor birolle, og denne gang indtager han hovedrollen som Tobias.

I rollen som Cille ses Sarah Juel Werner, der startede som barnestjerne i Ulvepigen Tinke i 2002 og som siden har medvirket i en lang række ting fra julekalenderen 'Absalons Julehemmelighed' til Brødre og To Verdener.

'Idioten' får biografpremiere den 31. august.

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)