Se den første intense trailer til ny Alien-film: Verdens uhyggeliste rumvæsen er tilbage!

I rummet kan ingen høre dig skrige
Alien Romulus
(© 20th Century Studios)

Filmhistorien er rig på uhyrer på det store lærred. I 1979 mødte verden i Ridley Scotts rumgyser Alien så et nyt og yderst uhyggeligt monster, der bestemt ikke er for sarte sjæle.

De er hurtigere end dig og deres blod er lavet af syre, mens man skal holde sig langt væk fra deres æg…

Vi taler selvfølgelig om de ikoniske Xenomorphs fra Alien-filmserien. Nu er den første korte trailer til Alien: Romulus landet - den næste film i franchisen.

Og den stemning, vi får fra den første smagsprøve, er tættere på den originale film fra 1979 end efterfølgerne.

Se traileren for 'Alien: Romulus' nederst i artiklen.

Der er pt. ikke meget info om filmens handling, men vi ved dog en smule.

Filmen skal efter sigende foregå på en fjern planet i tiden mellem den første 'Alien' og James Camerons actionvilde Aliens fra 1986, hvilket stemmer godt overens med instruktørvalget, men det kommer vi tilbage til.

I den nye film følger vi en gruppe unge mennesker i deres møde med det, der betegnes som universets farligste livsform!

På rollelisten kan vi derfor se frem til en række unge skuespillere og stortalenter, som man kan argumentere for stadig står over for deres helt store gennembrud. Det kunne måske være med 'Alien: Romulus'?

Der er bl.a. tale om Isabela Merced (Madame Web), Cailee Spaeny (Bad Time at the El Royale), Archie Renaux (Morbius) og Spike Fearn (The Batman).

Bag kameraet finder man Fede Alvarez, der både er manuskriptforfatter og instruktør på filmen, hvilket godt kan gå hen og blive virkelig spændende. 

Fede Alvarez er nemlig gysermand, hvilket han bl.a. har vist med det meget blodige reboot/remake Evil Dead fra 2013 og den særdeles intense Don't Breathe fra 2016. 

Det er derfor ikke utænkeligt, at filmskaberen går tilbage til rødderne med 'Alien: Romulus', da originalen bestemt kan betegnes som en både intens og klaustrofobisk gyser.

'Alien: Romulus' står pt. til at have biografpremiere den 15. august 2024.