Se de sjove videoer: Her er den danske Timothée Chalamet

Stemmen til Willy Wonka
Wonka
(© Warner Bros.)

Wonka er i biograferne i denne uge - og som mange andre familiefilm før den, kan den ses både med original tale og med danske stemmer.

I den danske version er det Kristoffer Eriknauer, der lægger stemme til titelkarakteren Willy Wonka, som i filmen spilles af Hollywood-darlingen Timothée Chalamet.

Den 36-årige danske skuespiller tager gerne den sammenligning på sig. På sin Instagram - hvor han har 23.000 følgere - har han lagt et humoristisk billede op, hvor han ikke lægger skjul på, at han er den danske version af den Oscar-nominerede stjerne.

Som du kan se i Instagram-opslaget nederst i artiklen, spiller han et kort klip fra 'Wonka' på sin computer, hvorefter han til perfektion leverer, hvad der må være filmens vanskeligste replik.

I samme opslag befinder Eriknauer sig i supermarkedet, hvor han leder efter Wonka-chokoladebarer. Ekspedienten svarer, at det har de ikke, men han spørger igen. Til sidst siger han henkastet:

- Det er sådan nogle Wonka. Det er fordi, jeg spiller Timothée.

De sidste videoer i opslaget er det Timothée Chalamet, der får lov til at lægge stemme til Eriknauer. Den danske skuespiller afspiller nogle lydklip med Timmy, der bl.a. udtaler sig om sit vanskelige fornavn. Også her med fed humor.

'Wonka' foregår før de populære filmatiseringer af Roald Dahls 'Charlie og chokoladefabrikken' og skildrer en ung Willy Wonka, hvor han blot er en håbefuld, ung chokoladesælger med lidt magi og drømme i godteposen.

Filmen er blevet vel modtaget i udlandet blandt de første kritikere, der så den for nogle uger siden, mens filmen er på vej til at åbne flot herhjemme i de danske biografer.

'Wonka' har biografpremiere den 14. december - og du kan købe dine billetter herunder.