Se de rørende billeder: Alene hjemme-stjerner i tårevædet genforening

Det kan man vist kalde et julemirakel!
Alene hjemme
(© 20th Century Fox)

Skuespilleren Macaulay Culkin som de fleste nok primært kender som Kevin McCallister i vores alle sammens yndlings-julefilm: Alene hjemme og Alene hjemme 2: Glemt i New York, har nu fået en stjerne på den ikoniske “Hollywood Walk of Fame”. Og gæt hvem der kom og holdt en tale for ham til ceremonien?

Det gjorde selvfølgelig ingen ringere end Culkins fantastiske filmmor fra ‘Alene hjemme’: Catherine O'Hara. Begge skuespillere var meget rørte over genforeningen, og over at Culkin endelig blev anerkendt som en af de store stjerner i Hollywood. 

Se genforeningen af de to nederst i artiklen.

O’Hara afsluttede sin tale med ordene: 

- Macaulay, tillykke. Du fortjener virkelig din stjerne på Hollywood Walk of Fame. Og tak fordi du inkluderer mig, din falske mor, som efterlod dig alene hjemme ikke én, men to gange, i at dele denne glædelige lejlighed. Jeg er så stolt af dig.

Den tårevædede genforening mellem de to skuespillere vækker minder om scenen i den første ‘Alene hjemme’, hvor O’Haras karakter har kæmpet sig hjem mod aflyste fly og en bus fyldt med polka-musikere for endelig at kunne kramme sin søn julemorgen og ønske ham en glædelig jul.

Ud over O’Hara holdt skuespilleren Natasha Lyonne (But I’m a Cheerleader, Orange is the New Black) også tale for Culkin til ceremonien. Lyonne spillede sammen med Culkin i skuespillerens første såkaldte "voksenfilm": ‘Party Monster’ fra  2003. 

Og hvis det ikke var nok nostalgi allerede, så deltog hovedpersonens forlovede Brenda Song, som millennials husker fra den ikoniske rolle som London Tipton i Disney Channels Zack og Codys søde hotelliv, også i ceremonien sammen med parrets to børn. 

At de to mennesker er et par, kan godt komme lidt bag på os, der er vokset op med dem begge. Som fjernssynseer føles det som om, de kommer fra forskellige verdner. 

Men når alt kommer til alt, er de måske netop fra samme verden: den af barneskuespillere. Og måske har Culkin i Song fundet en, som forstår de dæmoner, han har kæmpet med i så mange år.