Se billedet: Efter 28 år vender Mission: Impossible-karakter tilbage i den 8. film

Actionserien går tilbage til rødderne
Billede
(© Mission: Impossible / Paramount)

Fans af Mission: Impossible vil nok huske William Donloe, CIA-analytikeren, hvis opgave det var at holde øje med de hemmeligstemplede dokumenter, som Ethan Hunt stjæler. Det er i den nu berømte scene, hvor Tom Cruise bliver firet ned fra loftet.

Rolf Saxon spillede karakteren, hvis skæbne, vi aldrig har fået svar på - før nu!

Den 8. film i serien, Mission: Impossible - Dead Reckoning (Part 2) vil nemlig afslører, hvad der er blevet af William Donloe her 28 år efter den originale film.

Det afslørede instruktøren Christopher McQuarrie på sin Instagram, hvor han delte det første foto af karakteren - nu med et stort fuldskæg! Se billedet nederst.

 

LÆS OGSÅ: Se videoen: Tom Cruise udfordrer døden i filmhistoriens vildeste stunt

Ethan Hunts tyveri har haft store konsekvenser for analytikeren, der kort tid efter blev anvist til en arbejdsstation i Alaska.

William Donloe er ikke den eneste karakter som vender tilbage fra den første film. Vi har nemlig længe vidst, at Henry Czerny gentager rollen som den tidligere IMF-chef Kittridge i den 7. film, der får premiere til sommer.

Alt tyder altså på, at de sidste to Mission: Impossible-film går tilbage til rødderne - og måske formår at danne en klar forbindelsen til starten på det hele i 1996.

'Mission: Impossible - Dead Reckoning (Part 1)' får premiere den 13. juli.

'Mission: Impossible - Dead Reckoning (Part 2)' er lige nu ved at blive indspillet og forventes at få premiere den 27. juni 2024.


Foto: Paramount