'Scream 7' er på sporet igen: Hovedrolle vender tilbage

Godt nyt for fans af gyser-serien
Scream 5
(© Brownie Harris / Paramount Pictures)

Efter en skræmmende start på produktionen af den nye Scream 7, så ser det endelig ud til, at den kommende gyser er tilbage på sporet. 

For trods en blanding af fyringer og opsigelser, har filmen nu fundet sig en instruktør samt en ny hovedrolle, og er man fan af filmserien, så kan man altså godt begynde at glæde sig.

På sin Instagram kunne Scream-legenden Neve Campell nemlig afsløre, at hun er den nye hovedrolleindehaver i den kommende film.

Her vender hun tilbage til sin ikoniske rolle som Sidney Prescott. En rolle, hun har spillet i samtlige Scream-film, med undtagelse af Scream 6, som hun forlod pga. lønmæssige uoverensstemmelser.

Foruden hendes rolle i Scream-filmene, er Neve Campell også kendt fra 90’er-serien 'Vi bli'r i familien' og den anmelderroste Netflix-serie 'House of Cards'.

Men de gode nyheder stopper ikke her, for i selvsamme Instagram-opslag afslørede Neve Campell også instruktøren til den kommende gyser.

I instruktørstolen kommer vi til at finde Kevin Williamson, som bl.a. er kendt for at have skrevet Scream 1, Scream 2 og Scream 4.

Selv er Neve Campell meget begejstret for nyheden. Konkret skriver hun i sit opslag:

- Hej alle. Jeg er så begejstret for at kunne afsløre de her nyheder!!! Sidney Prescott vender tilbage!!!! […] Jeg har i mange år drømt om, hvor fantastisk det ville være at lave en af de her film med Kevin Williamson ved roret. Og nu sker det, Kevin Williamson kommer til at instruere 'Scream 7'!.

De gode nyheder kommer som nævnt tidligere, i kølvandet af de mange udfordringer filmen ellers har haft, hvor folk enten er blevet fyret eller har forladt produktionen.

Heriblandt Christopher Landon (Paranormal Activity 2) der skulle have instrueret filmen, men også Melissa Barrera og Jenna Ortega (Wednesday), som begge har medvirket i de to forrige Scream-film

'Scream 7' har endnu ikke nogen dansk premieredato.