Russell Crowe er "f*cking" træt af at blive spurgt om 'Gladiator 2'

Læs stjernens reaktion
Russell Crowe i 'Gladiator'
(© 'Gladiator' / Universal Pictures)

Russell Crowe er for evigt knyttet til Maximus fra Gladiator. Filmen sikrede skuespilleren en Oscar for Bedst mandlige hovedrolle og vil for altid stå som en af stjernens glansroller.

Nu 23 år senere er Gladiator 2 på vej. Og af gode grunde er Russell Crowe ikke med (spoiler: Maximus døde).

Men det har ikke stoppet pressen og andre godtfolk fra at stille den 59-årige skuespiller spørgsmål om fortsættelsen.

Og nu er han efterhånden ved at være træt af det.

Det resulterede i en heftig reaktion, da han endnu engang fik stillet et spørgsmål om ’Gladiator 2’ til Karlovy Vary Film Festival:

- De skulle fucking betale mig for den mængde af spørgsmål, jeg bliver stillet om en film, som jeg ikke engang er med i, svarede han ifølge Varierty til den tjekkiske filmbegivenhed.

- Det har intet med mig at gøre. I det univers er jeg død. Død og begravet. Men jeg må indrømme, at jeg har en vis snert af jalousi, fordi det minder mig om dengang, hvor jeg var ung, og hvad det betød for mig i mit liv.

Skuespilleren ved generelt intet om ’Gladiator 2’, som han dog har høje forventninger til:

- Jeg ved intet om skuespillerholdet, jeg ved intet om historien. Jeg er død! Men jeg ved, at hvis Ridley [Scott, instruktør, red.] har besluttet sig for at lave en anden del af denne historie over 20 år senere, så må han have en meget god årsag. Jeg kan ikke forestille mig, at denne film bliver andet end spektakulær.

Dermed er der ikke mange informationer at hente fra Russell Crowe, og vi vil ikke foreslå andre at spørge ham mere ind til filmen.

Vil du vide mere om ’Gladiator 2’ – så kan du læse vores artikel her, der stiller skarpt på filmens cast, og hvad vi ellers ved.

Russell Crowe er senere på året aktuel i de danske biografer med Spider-Man-spinoff-filmen Kraven the Hunter.

Anbefalet til dig