'The Revenant' er inspirationen til Marvels næste superheltebrag

Instruktøren fortæller om 'Eternals' 
Billede
(© 20th Century Fox / Marvel Comics)

Chloe Zhao er lige nu et af de hotteste navne i Hollywood. 

Filmskaberen står bag en af årets mest omtalte film, den store Oscar-kandidat Nomadland, også er hun på vej med en af de næste store Marvel-film, Eternals med bl.a. Angelina Jolie og Kit Harington på rollelisten.

Mens 'Nomadland' med Frances McDormand er en spirituel rejse i den amerikanske natur, så udspiller 'Eternals' sig i verdensrummet med en udødelig race af superhelte.

De to film er umiddelbart så langt fra hinanden, som de kan komme. Men inspirationen til 'Eternals' er langt mere jordnær, end den intergalaktiske tegneserie forlag egentlig lægger op til.

I et interview med The Playlist fortæller Zhao nemlig, at en af hovedinspirationerne til superhelte-braget er The Revenant:

- ... For actionsekvenser, som jeg havde en god tid med at lave med et godt hold, ville jeg gerne referer 'The Revenant' en hel del.

- 'The Revenant' er en film som jeg virkelig elsker. Og jeg har set 'The Revenant' så mange til hvert møde, når vi er kommet til delen med actionsekvenser, fordi de fleste af de sekvenser er optaget on location.

- Det er bestemt en film, vi ser op til. Og Marvel har virkelig, virkelig støttet den idé og går virkelig efter den.

'The Revenant' fra 2015, sikrede Leonardo DiCaprio sin første Oscar, udspiller sig i den vilde natur i 1820'erne og har flere mindeværdige actionsekvenser, bl.a. den nu ikoniske slåskamp med en bjørn.

I 'Eternals' venter der nok flere titaner end bjørne, og det bliver spændende at se om inspirationen frar 'The Revenant' skinner igennem på det store lærred.

Eternals får premiere den 4. november.