Quentin Tarantino afslører sin sidste film: Det skal den handle om

'The Movie Critic' bliver instruktørens 10. film
UIP (Inglourious Basterds)
(© UIP (Inglourious Basterds))

Den ikoniske filminstruktør Quentin Tarantino har for længst meldt ud, at hans 10. film bliver hans sidste. Men længe har der været tale om, at det skulle være et kapitel i science ficiton-filmserien 'Star Trek', men nu blive det rygte aflivet.

The Hollywood Reporter skriver, at Tarantinos næste film bliver The Movie Critic, som rygtes til at omhandle den virkelige filmkritiker Pauline Kaels (1919-2001) liv. Instruktøren er nemlig en stor beundrer af hende, måske fordi hun ofte var i opposition til den gægnse holdning til samtidens film.

Planen er, at optagelserne går i gang til efteråret.

 

LÆS OGSÅ: Derfor vil Quentin Tarantino aldrig instruere en Marvel-film

Tarantinos betydning for filmhistorien er allerede mejslet i sten, og derfor vil der være store forventninger til hans sidste værk. Han startede med Reservoir Dogs i 1992, fik det helt store gennembrud med Pulp Fiction to år senere og har ikke set sig tilbage siden.

Once Upon a Time... in Hollywood er den seneste film fra 2019, der også fik både kritikerros og to Oscar-statuetter med på vej.

Sidste år kastede han sig selv i ud i at være filmkritikker med bogen 'Cinema Speculation', som måske har givet den garvede nørd blod på tanden til at lave en film om emnet.

Selvom den 10. film med stor sandsynlighed bliver hans sidste, så kan vi glæde os over, at Tarantino stadig vil være aktiv på andre platforme. Bl.a. afslørede Indiewire sidste år, at han ville stå bag en miniserie, som angiveligt allerede får premiere i slutningen af 2023. Det har vi dog ikke hørt nyt om siden.