Publikum elsker den, men ny dansk film er snart slut i biografen

Sidste chance for at opleve twist-filmen, som kaldes "en debutfilm, der skal ses"
Billede
(© Stine Brooker / Scandinavian Film Distribution)

Filmen Superposition har gået nye veje med et overraskende twist og usædvanlige plot, og publikum, der har set den, har været umådeligt begejstret.

Desværre har et svagt billetsalg betydet, at filmen snart ikke længere kan ses i biografen. Så hvis du skal nå at se filmen, der bliver kaldt en ”debutfilm, der skal ses”, og med et plot, ”som jeg aldrig har set før”, skal du skynde dig.

Det psykologiske danske drama 'Superposition' følger et forældrepar, der forlader deres liv på Vesterbro og drager ud i et isoleret naturområde i Sverige.

Her håber parret at kunne puste nyt liv i kærligheden og finde sig selv. Men den nye simple tilværelse i naturen er måske ikke så simpel, som de havde forestillet sig.

 

LÆS OGSÅ: Ny dansk film blander drama, sci-fi, thriller og gys: "Genremæssigt er det noget nyt"

Her på kino.dk har publikum givet den en score på 5 ud af 6 stjerner, og de brugere, som har skrevet anmeldelser, har kvitteret med 6 stjerner.

- En fantastisk film der beskriver hvilke dele i dig selv du må overvinde, slå ihjel og give slip på for at kærligheden kan blive ved med at blomstre. At gøre ondt på sig selv og andre er en del af livet, og her er den kamp iscenesat som du aldrig har set det før. En debutfilm der skal ses. Skynd dig, skriver kino.dk-brugeren Marianne.

- Superposition er en film, som virkelig efterlader en med mange spørgsmål, og som lægger op til interessante diskussioner efterfølgende, hvilket jeg mener, er netop det, som en god film skal kunne. Enormt godt skuespil og et spændende plot, som jeg aldrig har set før, hvilket er mega fedt!, skriver Selma.

- Der er langt mellem film, der vover og satser så voldsomt - og lykkedes med det. Se den. Og vær underholdt med at opdage alle lagene i filmen lang tid efter. Det gælder både teknisk, handlingsmæssigt og selve skuespillet. Skønt med overraskende plot … hvor tungen ska holdes lige undervejs, afslutter Maibritt i sin anmeldelse.

Op til premieren talte vi med hovedrolleindehaveren Mikkel Boe Følsgaard, der gæstede vores podcast 'Den varme biografstol', hvor nyhedsredaktør Daniel Hartvig Nielsen gennemgik karrieren med den dygtige skuespiller.

Lyt til podcasten her eller på din foretrukne podcast-app:

Superposition kan stadig ses i udvalgte biografer – find dine billetter her.